CELEBRITIES

Το άλλο πρόσωπο της βασίλισσας Ελισάβετ: «Γίνεται πολυλογού με όσους εμπιστεύεται»


JTeam

15 Δεκεμβρίου 2021

Το άλλο πρόσωπο της βασίλισσας Ελισάβετ: «Γίνεται πολυλογού με όσους εμπιστεύεται»
Instagram/ theroyalfamily
Η ζωή και η θρυλική μοναρχία της 95χρονης βασίλισσα Ελισάβετ πρωταγωνιστούν στο cover story του χειμερινού τεύχους, "Royals", του περιοδικού People με αφορμή την 70η επέτειο από τότε που ανέβηκε στον θρόνο, η οποία θα συμπληρωθεί τον νέο χρόνο.

«Η βασίλισσα Ελισάβετ γίνεται από επιβλητική μέχρι πολυλογού με όσους εμπιστεύεται», όπως αποκάλυψε ένας royal expert στο περιοδικό People για το ειδικό χειμερινό τεύχος, "Royals". «Έχει καλή κρίση με τους ανθρώπους και φαίνεται να είναι εξαιρετικά κοινωνική όταν το θέλει» ενώ όσα ξέραμε μέχρι σήμερα για εκείνη, σχεδόν ανατρέπονται μέσα από το βασιλικό αφιέρωμα.

Η βασίλισσα κλείνει σχεδόν 70 χρόνια στον θρόνο και αυτό την κάνει τη μακροβιότερη μονάρχη στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου. Μπορεί να έχει περάσει τελευταία πολλά με την υγεία της, περνώντας τον περισσότερο χρόνο στον προσωπικό της χώρο στο Windsor Castle αλλά φροντίζει να έχει πάντα κοντά της μερικούς στενούς φίλους όπως κι ένα έμπιστο βασιλικό προσωπικό. Όλα αυτά τα χρόνια, η μονάρχης έχει δίπλα της κάποιους ανθρώπους που είναι μαζί της από την αρχή.

Με αυτά τα άτομα, η βασίλισσα είναι εντελώς διαφορετική απ' ότι εικάζουμε. Όταν κάνει δημόσιες εμφανίσεις, φροντίζει να έχει την απαραίτητη αυστηρότητα στο ύφος της αλλά και την απαιτούμενη απόσταση όπως ορίζεται με βάση το βασιλικό πρωτόκολλο. Τα πρόσωπα όμως που την ξέρουν και είναι στον στενό της κύκλο εδώ και πολλά χρόνια, απολαμβάνουν την παρέα μαζί της. Πολλές φορές μάλιστα, τους καλεί να βλέπουν μαζί τηλεόραση στο Winsdor και όταν ανοίγει συζήτηση μαζί τους για ένα θέμα που την ενδιαφέρει, αρχίζει την φλυαρία.

Η πιο στενή της φίλη είναι η Lady Susan Hussey αφού είναι κοντά της εδώ και 60 χρόνια, όπως και η Lady Annabel Whitehead και η Lady Elizabeth Leeming. Επίσης, έχει πολύ συχνές επισκέψεις από τον νεότερο γιο της, πρίγκιπα Edward και τη γυναίκα του, Sophie.

«Όσοι ανήκουν στον στενό της κύκλο, αγαπούν να είναι κοντά της», όπως αναφέρει. Λειτουργούν σαν στήριγμα για εκείνη. Γελούν, κουβεντιάζοντας αλλά και μιλούν για θέματα που τους απασχολούν, περνώντας πολύτιμο και ποιοτικό χρόνο μαζί.

Δείτε ακόμη:

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.