CELEBRITIES

Οι SJP, Cynthia Nixon και Kristin Davis παίρνουν θέση και στηρίζουν τα θύματα του Chris Noth


JTeam

21 Δεκεμβρίου 2021

Οι SJP, Cynthia Nixon και Kristin Davis παίρνουν θέση και στηρίζουν τα θύματα του Chris Noth
Getty/Ideal Image
Oι πρωταγωνίστριες του Sex and the City ξεκαθαρίζουν τη θέση τους

Μετά της κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε ο Chris Noth, οι πρωταγωνίστριες του Sex and the City παίρνουν θέση. Σε κοινή τους δήλωση, οι Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon και Kristin Davis δηλώνουν «βαθιά λυπημένες».

Μέσα από ανάρτηση στα social media, οι ηθοποιοί στέκονται στο πλευρό των θυμάτων. «Στηρίζουμε τις γυναίκες που μοιράστηκαν τις οδυνηρές εμπειρίες τους. Γνωρίζουμε ότι πρέπει να ήταν πολύ δύσκολο και τις συγχαίρουμε για αυτό».

Παράλληλα, ο Noth απολύθηκε από το πρακτορείο που τον είχε αναλάβει, αλλά κι από τη σειρά The Equalizer στην οποία πρωταγωνιστούσε, μαζί με την Queen Latifah. «Ο Chris Noth δε θα γυρίσει νέα επεισόδια», δήλωσαν οι Universal Television και CBS τη Δευτέρα.

Θα τον δούμε μόνο σε ένα επεισόδιο της σειράς, ωστόσο, το οποίο γυρίστηκε πριν ξεσπάσει το σκάνδαλο.

Ο Chris Noth κατηγορείται για τον βιασμό δύο γυναικών και τη σεξουαλική παρενόχληση μίας ακόμη. Ο ίδιος, αρνείται τα πάντα. Μία τέταρτη γυναίκα, βέβαια, η ηθοποιός Zoe Lister-Jones, μίλησε ανοιχτά για την απαράδεκτη συμπεριφορά του.

Ο ηθοποιός χάνει τα πάντα. Πέρα από το πρακτορείο και τη συμμετοχή του στη σειρά, ακυρώθηκε η συμφωνία του με την εταιρεία πώλησης ποτών Entertainment Arts Research, η οποία θα του έδινε 12 εκατομμύρια δολάρια για να εμπορεύεται την τεκίλα του, Ambhar.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.