CELEBRITIES

Η Amy Schumer αφαίρεσε τα fillers και το ανακοίνωσε με μία selfie: «Έμοιαζα με τη Maleficent»


JTeam

27 Δεκεμβρίου 2021

Η Amy Schumer αφαίρεσε τα fillers και το ανακοίνωσε με μία selfie: «Έμοιαζα με τη Maleficent»
Vogue/Annie Leibovitz
H ηθοποιός έκανε τη μεγάλη αλλαγή μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα

Μία μέρα μετά τα Χριστούγεννα, η Amy Schumer επισκέφθηκε τον δερματολόγο της. Δεν ήθελε να ευχηθεί χρόνια πολλά - ήταν αποφασισμένη να αφαιρέσει τα fillers υαλουρονικού από τα ζυγωματικά της.

Η βραβευμένη με Emmy ηθοποιός, ανάρτησε μία selfie στο IG προφίλ της από τη διαδικασία. «Προσπάθησα να ”γεμίσω”. Όπως αποδείχθηκε, ήμουν ήδη γεμάτη. Δόξα τω Θεώ, μπορείς να τα αφαιρέσεις γιατί έμοιαζα με τη Maleficent», έγραψε στη λεζάντα.

H γιατρός της, δρ. LoGerfo, μοιράστηκε την ίδια φωτογραφία στον δικό του λογαριασμό κι εξήγησε τη διαδικασία διάλυσης των fillers, τα οποία «μαλακώνουν» τις ρυτίδες όταν μπαίνουν κάτω από την επιδερμίδα.

«Η χρήση δερματικών fillers μπορεί να γίνει υπέροχος τρόπος αντικατάστασης του χαμένου όγκου και να ενισχύσει το πρόσωπο, αλλά η θέση που θα μπει το filler είναι εξαιρετικά σημαντική», σημείωσε.

«Η @amyshumer ήρθε σε εμένα έχοντας filler αλλού κι αποφασίσαμε ότι το μέρος που ήταν τοποθετημένο, δεν ήταν ιδανικό, οπότε το διαλύσαμε! Η διάλυση των fillers είναι μία πολύ απλή και γρήγορη διαδικασία», πρόσθεσε. «Έκανα ένεση υαλουρονιδάσης (ένζυμο που αποδομεί το υαλουρονικό οξύ) για να το διαλύσω!»

Πίσω στο 2014, η Schumer είχε μοιραστεί ανοιχτά τη γνώμη της για της θεραπείες και τις αισθητικές επεμβάσεις.

«Δεν κρίνω κανέναν που κάνει πλαστικές. Θεωρώ πως η βιομηχανία γύρω από αυτές και το ότι σε ενθαρρύνουν να τις κάνεις και που φαίνεται λες και ποτέ δεν είναι αρκετές – αυτό νομίζω ότι είναι κακό. Δεν πιστεύω ότι κάνει καλό στον κόσμο».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.