CELEBRITIES

Google: Οι 10 celebrities με το πιο επιδραστικό στιλ για το 2021 (δεν θα μαντέψετε την πρώτη θέση)


JTeam

30 Δεκεμβρίου 2021

Google: Οι 10 celebrities με το πιο επιδραστικό στιλ για το 2021 (δεν θα μαντέψετε την πρώτη θέση)
Ο κόσμος θέλησε να μάθει περισσότερα για το στιλ τους

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτή την εβδομάδα η Google κυκλοφόρησε τις πιο δημοφιλείς αναζητήσεις του 2021. Ανάμεσα στις διάφορες λίστες που δημιούργησε η πλατφόρμα, η λίστα με τους celebrities ήταν αυτή που τράβηξε την προσοχή μας, κυρίως λόγω των ονομάτων που εμφανίστηκαν στο top 10 αναζητήσεων, καθώς χρήστες από όλον τον κόσμο αναζητούσαν περισσότερες λεπτομέρειες για το προσωπικό τους στιλ.

Σύμφωνα με την Google, αυτά τα ονόματα παρουσίασαν τεράστια αύξηση επισκεψιμότητας για μια σταθερή περίοδο το 2021 σε σύγκριση με το 2020. Μεταξύ των αγαπημένων μας είναι η Cher, η οποία έκλεισε τα 75 φέτος και έχει μεγάλη ιστορία στον κινηματογράφο, την τηλεόραση και τη μουσική βιομηχανία.

Στη δεύτερη θέση εμφανίζεται η Britney Spears - κάτι που είναι απολύτως κατανοητό, αφού η τραγουδίστρια κατάφερε τελικά να απαλλαγεί από την κηδεμονία και τους περιορισμούς που επέβαλε ο πατέρας της, Jamie Spears, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερη περιέργεια στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Είναι ενδιαφέρον ότι ο ηθοποιός Adam Sandler εμφανίζεται στην πρώτη θέση, πάνω από ορισμένα είδωλα της ανδρικής μόδας του 2021, όπως ο Harry Styles και ο Timothée Chalamet. Αλλά αυτό συνέβη χάρη στο TikTok και το tag στην πλατφόρμα με το όνομα Sandlercore, το οποίο έχει περισσότερα από 300.000 βίντεο στα οποία η νέα γενιά συζητά το στιλ του ηθοποιού.

Αυτοί είναι, λοιπόν, οι 10 stars που τράβηξαν την προσοχή με το στιλ τους το 2021.

1. Adam Sandler

2. Britney Spears

3. Cam Newton

4. Cher

5. Doja Cat

6. Harry Styles

7. Selena Quintanilla

8. Melania Trump

9. Lizzo

10. Aaliyah

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.