CELEBRITIES

Η Cher μοιράστηκε το το πρόγραμμα γυμναστικής της και, απλά, μπράβο


JTeam

19 Ιανουαρίου 2022

Η Cher μοιράστηκε το το πρόγραμμα γυμναστικής της και, απλά, μπράβο
H Cher στα 75 της χρόνια συνεχίζει να διατηρεί μια υπέροχη σιλουέτα την οποία την οφείλει σε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που ακολουθεί σε καθημερινή βάση

Τι περιέχει αυτό το πρόγραμμα; Όπως έγραψε η ίδια, συγκεκριμένα, σε ένα Tweet της: «Μόλις επέστρεψα από κοιλιακούς, zumba, γιόγκα και wall sits (άσκηση με κάθισμα στον τοίχο). Αύριο έχω step class, γιόγκα και διαφορετικούς κοιλιακούς. WHOA». Κι εμείς έτσι θα αναφωνούσαμε, για να είμαστε ειλικρινείς.

Η Cher όμως φαίνεται να απολαμβάνει το έντονο πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί και δικαιωματικά αφού τα αποτελέσματα είναι ορατά! Η ίδια πρόσθεσε ότι ένας γνωστός της σχολίασε, σχετικά με την πρόσφατη εμφάνισή της σε διαφημιστικό γνωστής εταιρείας καλλυντικών, ότι «περπατάει ακόμα με τον ίδιο τρόπο που περπατούσε όταν ήταν νέα».

Η λαμπερή σταρ μιλώντας με αφορμή τη νέα καμπάνια «Challenge Accepted», για την ίδια εταιρεία, συμπλήρωσε ότι όταν το απαιτούν οι περιστάσεις απολαμβάνει να επιλέγει κάποιο από τα κλασικά μακιγιάζ της, από την εποχή της disco. Πάντως, η Cher μοιάζει ίδια με το πέρασμα των χρόνων, και δηλώνει ότι έχει αλλάξει ο τρόπος με τον οποίο προσεγγίζει την ομορφιά.

Σήμερα είναι πιθανότερο κάποιος να μην τη δει με makeup αλλά με φρεσκοπλυμένο πρόσωπο και πιασμένα τα μαλλιά, στο δρόμο για το γυμναστήριο. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Cher!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.