CELEBRITIES

Η Dakota Johnson είχε πρόβλημα με το Zoom και φώναξε τον Chris Martin για βοήθεια, στο νέο μας αγαπημένο video


JTeam

25 Ιανουαρίου 2022

Η Dakota Johnson είχε πρόβλημα με το Zoom και φώναξε τον Chris Martin για βοήθεια, στο νέο μας αγαπημένο video
Ντακοτα

Σπάνια έχουμε την ευκαιρία να ρίξουμε μια κλεφτή ματιά και να μάθουμε περισσότερα για την κοινή ζωή της Dakota Johnson και του Chris Martin. Έτσι κάθε τρυφερή τους κίνηση ή χειρονομία που γίνεται αντιληπτή από το φωτοραφικό φακό ή έρχεται στο φως της δημοσιότητας, μας εξάπτει το ενδιαφέρον.

Την Κυριακή, κατά τη διάρκεια του φετινού ψηφιακού Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sundance, η Dakota συμμετείχε σε ένα Zoom Q&A για τη νέα της ταινία, Cha Cha Real Smooth. Κάποια στιγμή η ηθοποιός αντιμετώπισε τεχνικές δυσκολίες με την σύνδεσή της και φαίνεται πως ζήτησε τη βοήθεια του συντρόφου της Chris Martin o oποίος βρισκόταν εκεί. Μόλις όλα άρχισαν να λειτουργούν και πάλι, ο Chris έφυγε κάνοντας το σήμα της ειρήνης στην κάμερα. Το χαριτωμένο στιγμιότυπο έχει γίνει από τότε viral.

Από το 2017, βγαίνει με τον Chris Martin των Coldplay και οι δυο τους προτιμούν να κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όποτε αυτό είναι εφικτό. Όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή της στο Elle UK: «Βγαίνουμε έξω κάποιες φορές αλλά δουλεύουμε τόσο πολύ που αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι και σε προσωπικές στιγμές. Τα περισσότερα πάρτι, γίνονται εκεί».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.