CELEBRITIES

H κόρη του Ben Affleck έκανε το πιο αστείο (και αληθινό) σχόλιο για τον νέο του ρόλο


JTeam

26 Ιανουαρίου 2022

H κόρη του Ben Affleck έκανε το πιο αστείο (και αληθινό) σχόλιο για τον νέο του ρόλο
Splash News
Ο Ben Affleck μάλλον δε διαφέρει από τον μέσο μπαμπά

Στη νέα του ταινία Tender Bar, οποία είναι βασισμένη στα απομνημονεύματα του JR Moehringer, ο Ben Affleck υποδύεται τον θείο του πρωταγωνιστή. Πρόκειται για μία ιστορία ενηλικίωσης, οπότε ο ηθοποιός έχει τον ρόλο του συμβούλου – είναι ο ώριμος άνδρας που προσπαθεί να καθοδηγήσει τον ανιψιό του στην προσπάθεια να βρει τον εαυτό του.

Ο Affleck λοιπόν έχει απέναντί του ένα 10χρονο αγόρι, τον Daniel Ranieri. Ως πατέρας τριών παιδιών – των Violet, Samuel και Seraphina – δε χρειάστηκε να κάνει ιδιαίτερο κόπο για να μπει στο πετσί του ρόλου. Κι η μια του κόρη συμφωνεί.

«Α, οπότε παίζεις τον εαυτό σου. Κάθεσαι και κάνεις κήρυγμα στα παιδιά», του είπε.

«Είναι μία αλήθεια», σχολίασε ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο Metro. Δεν αποκάλυψε, ωστόσο, ποια έκανε το εύστοχο σχόλιο.

«Και ο τρόπος με τον οποίο ο Daniel ήταν τόσο αληθινός αι παρών και έμοιαζε να με ακούει πραγματικά, να δίνει προσοχή. Κάτι για το οποίο, εφόσον έχω τα δικά μου παιδιά, ξέρω τι ισχύει πραγματικά. Ήταν εξαιρετικός ηθοποιός».

Ο βραβευμένος με Oscar καλλιτέχνης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό συμπρωταγωνιστή του, ο οποίος έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο με το έργο αυτό.

«Έμαθα πολλά από τον Daniel. Κάθε φορά που συνεργάζομαι με έναν τόσο καλό ηθοποιό, θέλω να πάρω όσο περισσότερα μπορώ», εξήγησε.

«Αυτό που έμαθα από τον Daniel – πέρα από την αρετή και την αξία του να είσαι ένας αξιαγάπητος, πανέμορφος, υπέροχος άνθρωπος, κάτι που βγάζει εκείνος προς τα έξω – είαι η πραγματική ομορφιά και η αξία του να μην έχεις επίγνωση των δυνατοτήτων σου και να είσαι προσβάσιμος. Και πόσο αποτελεσματικά βγαίνει αυτό στην οθόνη. Είναι κάτι που η κάμερα μπορεί πράγματι να ανιχνεύσει – ένας τόσο εκλεπτυσμένος, ακριβός ανιχνευτής ψεύδους».

Ο Ben Affleck συνέχισε να πλέκει το εγκώμιο του Daniel, καθώς τόνισε ότι παρατηρώντας τον, είδε ότι δε χρειάζεται να υπεραναλύουμε και να περιπλέκουμε τα πράγματα. «Έχει κάτι τόσο όμορφα απλό και κομψό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.