CELEBRITIES

H Kristen Stewart αποκάλυψε ότι «ίσως» παντρευτεί την σύντροφό της αυτό το Σαββατοκύριακο


JTeam

26 Ιανουαρίου 2022

H Kristen Stewart αποκάλυψε ότι «ίσως» παντρευτεί την σύντροφό της αυτό το Σαββατοκύριακο
Όλα δείχνουν ότι θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Η Kristen Stewart πρόσφατα αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη της, τη σεναριογράφο Dylan Meyer, μετά από δύο χρόνια σχέσης. Το αποκάλυψε τον περασμένο Νοέμβριο στον ραδιοφωνικό παραγωγό Howard Stern πως η σύντροφός της έκανε πρόταση γάμου και φυσικά εκείνη δέχτηκε.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο The Late Show με τον Stephen Colbert και μίλησε σχετικά με την απέχθειά της για κάθε είδους σχεδιασμό και γιατί αυτή και η αρραβωνιαστικιά της «θα μπορούσαν απλώς να το κάνουν».

«Είμαι τόσο μη παραδοσιακή», είπε στον οικοδεσπότη. «Νομίζω ότι μπορεί να πάμε να το κάνουμε αυτό το Σαββατοκύριακο ή κάτι τέτοιο… και μετά, για παράδειγμα, να βγούμε με όλους». Πρόσθεσε ότι θα προτιμούσε απλώς να «κάνει ένα μεγάλο πάρτι».

«Θέλω απλώς να το κάνω», συνέχισε. «Δεν είμαι καλή στα σχέδια και τα προγράμματα. Δεν μπορώ να κάνω σχέδια για δείπνο. Μου αρέσει να τριγυρνώ. Ποτέ δεν ξέρεις που πάω, φίλε».

jenny.gr

Παρά την αποστροφή στις κοινωνικές διευθετήσεις, η ηθοποιός αποκάλυψε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα ότι εκείνη και η Meyer έκαναν ένα πάρτι αρραβώνων.

«Κάναμε ένα πάρτι αρραβώνων, το οποίο ήταν ωραίο και τυχερό και προφανώς δεν ήταν κάτι που θα μπορούσαμε να κάνουμε τώρα, οπότε είμαι ευγνώμων για αυτό», είπε στο Live With Kelly and Ryan.

Οι δυο γυναίκες είναι ζευγάρι τα τελευταία δύο χρόνια, ενώ πέρσι η Kristen Stewart είχε δηλώσει πως θέλει να παντρευτεί την Mayer. Η σχέση ξεκίνησε το 2019 μετά τον χωρισμό της ηθοποιού από το super model, Stella Maxwell. Τώρα είναι έτοιμες για το επόμενο βήμα στην σχέση τους, τον γάμο.

Τον περασμένο Μάιο το ζευγάρι εντοπίστηκε να περπατά χέρι χέρι, ενώ φήμες ήθελαν τη Dylan Meyer, να μετακομίζει από το σπίτι στο οποίο ζούσε για περίπου 10 χρόνια. Πρόσφατα ευχήθηκε για τα γενέθλια της Stewart γράφοντας «Η ζωή είναι πιο γλυκιά με αυτή τη μικρή οικογένεια. Χρόνια πολλά, μικρή».

Τον περασμένο Ιούλιο, οι φήμες για μυστικό γάμο μεταξύ τους ήταν πολύ έντονες. Οι δυό τους εθεάθησαν με ίδια δαχτυλίδια, όμως καμία απο τις δύο δεν το επιβεβαίωσε ή αρνήθηκε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.