CELEBRITIES

H Gwyneth Paltrow αποκάλυψε το πώς πραγματικά νιώθει για τη σύντροφο του πρώην της, Dakota Johnson


JTeam

31 Ιανουαρίου 2022

H Gwyneth Paltrow αποκάλυψε το πώς πραγματικά νιώθει για τη σύντροφο του πρώην της, Dakota Johnson
Μπορεί η σχέση νυν και πρώην συντρόφου να είναι στο μυαλό μας συγκεκριμένη και ίσως στερεοτυπικά δομημένη αλλά υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις στον κανόνα που μας κάνουν να ελπίζουμε ότι ίσως αυτό μια μέρα θα αλλάξει.

Γιατί; Και γιατί όχι; Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι εκείνο της η Gwyneth Paltrow και της Dakota Johnson. H Paltrow διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, Chris Martin αλλά και την νυν του.

Το πρώην ζευγάρι νιώθει ακόμη ότι είναι οικογένεια καθώς έχουν μαζί 2 παιδιά, γεγονός που τους έχει βοηθήσει να μην χάσουν τη μεταξύ τους επικοινωνία. Πιο συγκεκριμένα, η Paltrow το 2018 παντρεύτηκε τον παραγωγό Brad Falchuk, ενώ ο τραγουδιστής των Coldplay είναι σε σχέση εδώ και χρόνια με την Dakota. Μάλιστα, όταν ένας fan της Paltrow την ρώτησε στο Instagram αν αγαπάει την Johnson, η Paltrow ήταν εντελώς ειλικρινής.

Jenny.Gr

Η ηθοποιός απάντησε με τρυφερότητα πως την αγαπάει πάρα πολύ. Δεν είναι και η πρώτη φορά που η ηθοποιός μιλάει με τόσο τρυφερά λόγια για την Dakota. Οι δυο γυναίκες είχαν εμφανιστεί μαζί τον περασμένο Νοέμβριο στο show του οίκου Gucci, όπου φωτογραφήθηκαν μαζί και έδειχναν πόσο κοντά είναι.

Η Paltrow είχε δηλώσει ότι δεν ήθελε να χωρίσει με τον πατέρα των παιδιών της αλλά εφόσον έγινε πλέον το έχει αποδεχτεί και τον νιώθει σαν αδερφό της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.