CELEBRITIES

Nicola Coughlan: Η "Penelope" του Bridgerton παρακαλά τον κόσμο να σταματήσει να έχει γνώμη για το σώμα της


JTeam

1 Φεβρουαρίου 2022

Nicola Coughlan: Η "Penelope" του Bridgerton παρακαλά τον κόσμο να σταματήσει να έχει γνώμη για το σώμα της
Photo: Instagram/ nicolacoughlan
«Αν έχετε άποψη για το σώμα μου, παρακαλώ πολύ, μην τη μοιράζεστε μαζί μου».

Αν αγάπησες την εκκεντρική Penelope Featherington από το Bridgerton, τότε σίγουρα θες να μάθεις περισσότερα για τη Nicola Coughlan που την ενσάρκωσε.

H 35χρονη star από την Ιρλανδία, η οποία έγινε γνωστή πρωταγωνιστώντας στο "Derry Girls" και στο "Harlots" ως Clare Devlin και Hannah Dalton αντίστοιχα, έγραψε πρόσφατα στο Instagram πως «το βρίσκει δύσκολο να σηκώνει το βάρος χιλιάδων απόψεων για την εμφάνισή της», αποκαλύπτοντας ότι δέχεται καθημερινά μηνύματα για το σώμα της.

Η Coughlan ανέβασε μια selfie, σχολιάζοντας: «Αν έχετε άποψη για το σώμα μου, παρακαλώ πολύ, μην τη μοιράζεστε μαζί μου. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ευγενικοί και δεν προσπαθούν να είναι προσβλητικοί» αλλά υπάρχουν μηνύματα που λαμβάνει σε καθημερινή βάση για την εξωτερική της εικόνα και δεν είναι καθόλου κολακευτικά.

Όπως συνέχισε: «Αν έχετε έχετε κάποια γνώμη για μένα, είναι OK. Καταλαβαίνω ότι επειδή είμαι στην τηλεόραση, οι άνθρωποι θα έχουν διάφορα να πιστεύουν και να λένε για μένα, αλλά σας εκλιπαρώ, μην μου τα στέλνετε απευθείας».

Η selfie που επέλεξε να ανεβάσει, είναι άσχετη με το περιεχόμενο του post, σύμφωνα με την ίδια, ενώ όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα, θα συμμετάσχει και στον δεύτερο κύκλο του Bridgerton ως Penelope Featherington, που θα προβληθεί την άνοιξη στο Netflix. Αργότερα μάλιστα, μες στον χρόνο θα υποδυθεί την Clare στον τρίτο και τελευταίο κύκλο των Derry Girls.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.