CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez εξομολογείται τον έρωτά της για τον Ben Affleck: «Έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία»


Κλέλια Φατούρου

2 Φεβρουαρίου 2022

Η Jennifer Lopez εξομολογείται τον έρωτά της για τον Ben Affleck: «Έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία»
Instagram/JLo
Η JLo μιλάει για πρώτη φορά για το ειδύλλιο με τον Ben Affleck

Το μεγάλο ειδύλλιο Bennifer ξεκίνησε λίγο πριν το καλοκαίρι, με τους Jennifer Lopez και Ben Affleck να το πιάνουν από εκεί που το άφησαν, 17 χρόνια μετά το τέλος της σχέσης τους.

Τους τελευταίους μήνες βλέπουμε ατελείωτες παπαρατσικές, και μη, φωτογραφίες που τους απαθανατίζουν να φιλιούνται, να περπατούν χέρι χέρι, να κοιτάζονται με πόθο στα μάτια. Πριν μερικές εβδομάδες, ο Affleck, σε συνέντευξη που έδωσε στον φίλο του και συνάδελφο Matt Damon, μίλησε ανοιχτά για τη σχέση τους, χωρίς όμως να πει πολλά. Καταλάβαμε ωστόσο ότι πρόκειται για ένα μεγάλο love story. Γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από την J.Lo, που έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στο People, και μίλησε με λατρεία για τον σύντροφό της, για το πώς είναι σήμερα και πώς φαντάζεται τον εαυτό της στο μέλλον.

«Δεν έχω υπάρξει ποτέ καλύτερα. Είμαστε όλοι σε ένα πολύ όμορφο σημείο στη ζωή μας», είπε και απλώς ξεκίνησε να περιγράφει τη σχέση και τα συναισθήματά τους. «Νιώθω τόσο τυχερή και χαρούμενη και περήφανη που είμαι μαζί του. Είναι ένα πολύ όμορφο love story και μας δόθηκε μία δεύτερη ευκαιρία». Θεωρεί ότι τότε βιάστηκαν να εκθέσουν τη σχέση τους και ήταν πιο αφελείς. Σήμερα όμως είναι πιο μεγάλοι, πιο έμπειροι, έχουν παιδιά και μεγαλύτερη συνείδηση για αυτά που τους συμβαίνουν. Τώρα θέλουν να προστατεύσουν τη σχέση τους και τη βλέπουν σαν να είναι κάτι ιερό.

«Είναι πολύ όμορφο το πόσο διαφορετικά νιώθουμε τώρα. Υπάρχει μία γιορτή και εκτίμηση για αυτό που έχουμε. Όταν βρίσκεις κάποιον που αγαπάς πραγματικά πολύ και έχεις μία δεύτερη ευκαιρία, ξέρεις ότι είναι σπάνιο. Δεν το θεωρείς δεδομένο». Όταν τη ρώτησαν για το πόσο ιδιαίτερο και λεπτό είναι όταν το ζεις όλο αυτό, αλλά έχεις και παιδιά, η απάντηση είναι αφοπλιστική. Σύμφωνα με την J.Lo, η αγάπη κατακτά τα πάντα, κάνει πέρα τον εγωισμό και όλοι επωφελούνται από μία υγιή σχέση.

Τι έχει αλλάξει στον Ben Affleck;

Η Lopez νιώθει πολύ περήφανη για εκείνον. Παραδέχεται ότι όλα αυτά τα χρόνια τον παρακολουθούσε από μακριά και χαίρεται για αυτό που τον βλέπει να έχει γίνει. «Νομίζω ότι είναι σε αυτή τη φάση της ζωής που βρίσκομαι κι εγώ. Είναι ένα ταξίδι μέσα από το οποίο μαθαίνεις τον εαυτό σου, ξέρεις πού θέλεις να είσαι, πώς είσαι όταν είσαι μόνος σου και ότι μόνο τότε μπαίνεις σε μία υγιή σχέση. Είμαστε ειλικρινείς μεταξύ μας και αγαπιόμαστε. Τον βλέπω και ξέρω ότι έχει γίνει όλα όσα ήθελε». Θέλει να δείξει στα παιδιά της ότι υπάρχει η αληθινή αγάπη, αλλά δεν είναι πάντα μία ευθεία γραμμή.

Όσο για τα επαγγελματικά της, την είδαμε στην ταινία Marry Me, το soundtrack του οποίου υπογράφει η ίδια με τον Maluma.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.