CELEBRITIES

Η Rita Moreno αποκάλυψε ότι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει όταν είχε σχέση με τον Marlon Brando


JTeam

2 Φεβρουαρίου 2022

Η Rita Moreno αποκάλυψε ότι είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει όταν είχε σχέση με τον Marlon Brando
Ideal/ Splash Images
H Rita Moreno στα 90 της, μιλάει ανοιχτά για τις δυσκολίες της 8χρονης σχέσης της με τον Marlon Brando.

H Jane Fonda τον έλεγε «απογοητευτικό εραστή» και τώρα η Rita Moreno αποκαλύπτει ότι κοντά του είχε τάσεις αυτοκτονίας. Ο λόγος για τον Marlon Brando, για τον οποίο μίλησε πρόσφατα η Πορτορικανή- Αμερικανίδα star όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή Actors on Actors του Variety και μίλησε μεταξύ άλλων, για τη δύσκολη σχέση τους στη Jessica Chastain.

Όταν η Chastain πήγε την κουβέντα στον Marlon, η Moreno είπε χαρακτηριστικά:

«Είχαμε σχέση για περίπου 8 χρόνια. Βασικά, ήταν συναρπαστικό να είσαι με τον Marlon. Θεέ μου, ήταν τόσο συναρπαστικό. Ήταν εξαιρετικός σε πάρα πολλά πράγματα αλλά ήταν και μοχθηρός τύπος. Γινόταν κακός στη σχέση του με τις γυναίκες. Ήμουν τόσο διαφορετική τότε, είχα γίνει γυναικούλα».

Όπως προσθέτει: «Κάθε φορά που έλεγε ψέματα, τον κοιτούσα και έλεγα: "Marlon, κοίταξέ με". Μου έριχνε ένα πλατύ χαμόγελο, δεν θέλω να χρησιμοποιήσω άσχημη λέξη. Τον διάβαζα σαν ανοιχτό βιβλίο και γι' αυτό με αγαπούσε και με κακομεταχειριζόταν σε τέτοιο βαθμό».

Όταν η Chastain τη ρώτησε στη συνέχεια πώς κατάφερε να βάλει τέλος σε όλο αυτό και να σπάσει τα δεσμά, τη στιγμή που άλλες γυναίκες δυσκολεύονται τόσο, η Moreno απάντησε:

«Προσπάθησα να βάλω τέλος στη ζωή μου, παίρνοντας χάπια στο σπίτι του. Έτσι προσπάθησα να το κάνω. Δεν καταλάβαινα ότι αν προσπαθούσα να σκοτώσω την αξιολύπητη και θλιμμένη Rita, θα σκότωνα και τον υπόλοιπο εαυτό που μου είχε απομείνει. Δεν έδειχνα να το καταλαβαίνω αυτό τότε αλλά ευτυχώς όλο αυτό έμεινε απλά στην προσπάθεια».

Τον Δεκέμβριο, η Rita Moreno είχε αποκαλύψει ότι έβγαινε με τον Elvis Presley για να εκδικηθεί τον Brando επειδή την απατούσε. Όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της: «Βρήκα γυναικεία εσώρουχα στο σπίτι του και φυσικά ήμουν πολύ στενοχωρημένη, επέστρεψα σπίτι μου με δάκρυα. Ήμουν θυμωμένη, απλά έξαλλη».

Την επόμενη ημέρα από σύμπτωση χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν ο ατζέντης του Elvis Presley, ο συνταγματάρχης Parker, ο οποίος ήθελε να κλείσει μαζί της ραντεβού για τον πελάτη του. Της είπε: «Εδώ συνταγματάρχης Parker, ο πελάτης μου είναι ο Elvis Presley. Ο Elvis σας είδε στην επιτροπή της 20th Century Fox και του άρεσε αυτό που είδε. Και θα ήθελε πολύ να σας συναντήσει. Θα θέλατε εσείς;».

Η Moreno βγήκε αρκετές φορές μαζί του αλλά ενώ τον έβρισκε πολύ τρυφερό, τον θεωρούσε βαρετό. «Ήταν πολύ γλυκός, όμως ήταν ένα παιδί από την επαρχία», είχε δηλώσει η Moreno, σε σύγκριση με τον εκρηκτικό Marlon Brando.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.