CELEBRITIES

Ο Stephen Colbert έκανε τη Dua Lipa να του πάρει συνέντευξη: «Όταν πάω στον Παράδεισο, πιστεύω ότι ο Ιησούς θα έχει χιούμορ»


JTeam

5 Φεβρουαρίου 2022

Ο Stephen Colbert έκανε τη Dua Lipa να του πάρει συνέντευξη: «Όταν πάω στον Παράδεισο, πιστεύω ότι ο Ιησούς θα έχει χιούμορ»
Πίσω από τις γρήγορες ατάκες και την ξεκαρδιστική σάτιρα, ο Stephen Colbert πιστεύει ότι το γέλιο δεν είναι απλά το καλύτερο φάρμακο αλλά κι ένα είδος σωτηρίας.

Ο Stephen Colbert από το 2015, από τότε δηλαδή που ανακοινώθηκε ως αντικαταστάτης του David Letterman στη νυχτερινή ζώνη του CBS αναβαθμίζει το τηλεοπτικό comedy με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Ο Stephen είναι γνωστό ότι είναι υπερβολικά καλός κωμικός, αιχμηρός σχολιαστής της επικαιρότητας και φανταστικός στις συνεντεύξεις.

Πρόσφατα, η Dua Lipa βρέθηκε καλεσμένη στη βραδινή εκπομπή "Late Show" με οικοδεσπότη τον λατρεμένο παρουσιαστή και όσο οι δυο τους συζητούσαν για το επερχόμενο podcast της pop star "At Your Service", η κουβέντα στράφηκε στον παρουσιαστή, ο οποίος ξαφνικά έγινε ο συνεντευξιαζόμενος.

Ο Colbert είπε έτσι απλά στη Dua αν θα ήθελε να του πάρει συνέντευξη και κάπως έτσι πήραμε μερικά πολύ σημαντικά μαθήματα από τα πιστεύω του. Η διάσημη τραγουδίστρια ρώτησε τον επιτυχημένο παρουσιαστή ποια είναι η σχέση ανάμεσα στην θρησκευτική του πίστη και τη δουλειά του ως κωμικός.

Η ίδια είπε μάλιστα ότι το κοινό έχει εκτιμήσει όλα αυτά τα χρόνια το πόσο ειλικρινής και αυθεντικός είναι για τον τρόπο που ομολογεί ότι η πίστη του επηρεάζει ολόκληρη τη ζωή του. Στην ερώτηση της Dua, «Η πίστη σου και ο ρόλος σου ως κωμικός αλληλοσυγκρούονται στη ζωή σου και αν ναι, υπάρχει κάποιο από τα δύο που υπερνικά;».

Ο Colbert, απαντώντας με αυθορμητισμό και ειλικρίνεια, όπως πάντα, δήλωσε με πνευματώδη τρόπο: «Βασικά, η πίστη στο τέλος θα νικήσει λόγω της θνητότητάς μας. Αλλά πιστεύω σίγουρα πως όταν βρεθώ στον Παράδεισο, ο Ιησούς θα έχει αίσθηση του χιούμορ».

Αλλά ο Colbert ως Καθολικός, προσπάθησε να επεξηγήσει τις βασικές αρχές της πίστης του και τις πνευματικές διαστάσεις που μπορεί να λάβει το χιούμορ. Όπως είπε, «η πίστη του είναι συνδεδεμένη με το ιδεώδες της αγάπης και της θυσίας του να μοιράζεσαι τη ζωή σου με τους άλλους» ενώ παράλληλα πιστεύει ότι «ο θάνατος δεν είναι ήττα».

Ο παρουσιαστής είπε επίσης ότι μία από τις αγαπημένες του ταινίες είναι το "Belfast" καθώς αντανακλά τον τρόπο που αντιλαμβάνεται το χιούμορ και τη θρησκεία. «Το Belfast είναι ταυτόχρονα λυπηρό και αστείο. Διακωμωδεί τη λύπη με τον ίδιο τρόπο που η λύπη μεταμορφώνεται σε ένα είδος συναισθηματικού θανάτου αλλά όχι σε ήττα αν έχεις βρει τον τρόπο να διατηρείς το γέλιο στη ζωή σου».

Όπως προσθέτει: «Ακριβώς επειδή το γέλιο σε κρατάει μακριά από το να φοβάσαι τον θάνατο. Οπότε αν υπάρχει κάποια σχέση ανάμεσα στην πίστη μου και τον ρόλο μου ως κωμικός, αυτή είναι ότι ανεξάρτητα από ό,τι συμβαίνει, δεν νιώθεις ποτέ ηττημένος. Πρέπει να βρει τον τρόπο να γελάς και να αγαπάς τους άλλους».

Φυσικά, οι απαντήσεις του καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό κι εμείς απλά κάνουμε respect για άλλη μία φορά μπροστά του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS