CELEBRITIES

Η Amy Schumer μιλά ανοιχτά για τη μητρότητα: «Το να είσαι μαμά είναι Παράδεισος αλλά έχεις συνέχεια τύψεις»


JTeam

7 Φεβρουαρίου 2022

Η Amy Schumer μιλά ανοιχτά για τη μητρότητα: «Το να είσαι μαμά είναι Παράδεισος αλλά έχεις συνέχεια τύψεις»
Instagram/ amyschumer
«Στείλτε βοήθεια!!!». H Amy Schumer, μέσω ενός Instagram post της, μοιράστηκε πρόσφατα μερικές σκέψεις της για τη μητρότητα και όπως φαίνεται, πολλές μητέρες μπόρεσαν να ταυτιστούν. Αν είσαι μητέρα, το πιο πιθανό είναι πως κι εσύ θα βρεις σημεία σύγκλισης με όσα καταθέτει.

Η 40χρονη star έκανε πρόσφατα κατάθεση ψυχής, μιλώντας με ειλικρίνεια για τα ανάμεικτα συναισθήματα που της προκαλεί η μητρότητα, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στο Instagram το πρωί της Κυριακής, με εκείνη και τον 2,5 ετών γιο της, Gene David, ο οποίος κάθεται πάνω σε μια μικρή, κόκκινη μοτοσικλέτα.

«Το να είμαι μαμά του, είναι σαν Παράδεισος αλλά παράλληλα έχω συνέχεια τύχεις και είμαι ευάλωτη, και αυτό είναι κάτι με το οποίο δεν θα εξοικειωθώ ποτέ», γράφει η Schumer στη λεζάντα της φωτογραφίας,προσθέτοντας: «Η καρδιά σου είναι σαν να βγαίνει έξω από το σώμα σου και είσαι πολύ μεγάλη για να πνίξεις τα συναισθήματά σου στο ποτό όπως έκανες κάποτε. Όταν ήσουν ερωτευμένη και φοβισμένη. Στείλτε βοήθεια!!!».

Με το post της ταυτίστηκαν πολλές celebrities, όπως η America Ferrera, η οποία σχολίασε: «Αμήν» και η Ilana Glazer: «Τα διατύπωσες όλα υπέροχα ήταν πολύ χρήσιμο να διαβαστεί». Η Schumer απέκτησε το πρώτο της παιδί τον Μάη του 2019 με τον 42χρονο σύζυγό της, Chris Fischer, με τον οποίο παντρεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2018.

Τον Σεπτέμβριο, η star έκανε χειρουργείο για να αφαιρέσει τη μήτρα της αφότου ανακάλυψε ότι πάσχει από ενδομητρίωση. Μετά τη Lena Dunham, άλλη μία κωμικός προστίθεται στη λίστα με τις γνωστές γυναίκες που έπρεπε να υποβληθούν σε υστερεκτομή, προκειμένου να απαλλαχθούν από την ενδομητρίωση και να ανακουφιστούν από τα συμπτώματα της νόσου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.