CELEBRITIES

H Sharon Stone μιλά για τον βάναυσο πατέρα της και δείχνει τη δύναμή της


JTeam

9 Φεβρουαρίου 2022

H Sharon Stone μιλά για τον βάναυσο πατέρα της και δείχνει τη δύναμή της
Η Sharon Stone εκτός από αιώνιο σύμβολο του sex είναι πάνω από όλα μια υπέροχη, πανέξυπνη γυναίκα που παραμένει ακαταμάχητα γοητευτική στα 64 χρόνια της

Αυτό μας το δείχνει τόσο μέσα από τις εμφανίσεις της όσο και από τις φωτογραφίσεις που κάνει για γνωστά περιοδικά. Πρόσφατα, την φιλοξένησε το «The Rake» στο εξώφυλλό του και φωτογραφήθηκε από τον Eric Michael Roy με ένα ανδρόγυνο look που της ταιριάζει μοναδικά.

Ποζάρει με ένα pixie haircut με ασημένιες τούφες και ένα απλό λευκό φανελάκι. Αυτή η minimal αισθητική κάνει ακόμη πιο καθηλωτική την εικόνα της και ο δυναμισμός της ξεχωρίζει για μία ακόμη φορά. Η Sharon μοιράστηκε τη φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram.

Στη συνέντευξη γίνεται μια ενδιαφέρουσα αναφορά στο παρελθόν της ηθοποιού. Η Stone μεγάλωσε στην Pennsylvania με τους γονείς της και τα τρία αδέρφια της. Η παιδική ηλικία ήταν αρκετά δύσκολη. Στην αυτοβιογραφία της «The Beauty of Living Twice», αναφέρεται στο γεγονός ότι ο πατέρας της ήταν βάναυσος και τη χτυπούσε με τη ζώνη και πώς ο παππούς της, της επιτέθηκε σεξουαλικά ενώ η μητέρα της ήταν πρακτικά απούσα.

Η ίδια ακολούθησε στην αρχή της καριέρας της το modeling και όπως εξομολογήθηκε αυτό ήταν κάτι που ο πατέρας της θεωρούσε φρικτό καθώς ήθελε η κόρη του να γίνει αρχιτέκτονας ή μηχανικός.

«Για εκείνον, το να κάνω κάτι που βασιζόταν στην εμφάνισή μου ή στον τρόπο που παρουσίαζα τον εαυτό μου ήταν απλώς φρικτό» είπε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη.

Παρ' όλα αυτά, υπέγραψε στο πρακτορείο μοντέλων Ford και οι δουλειές άρχισαν να έρχονται. Η καριέρα της στο modeling ήταν ανοδική, αλλά γοητεύτηκε από την υποκριτική και κατάφερε να μπει στο cast του Stardust Memories (1980) του Woody Allen.

Η υπόλοιπη δεκαετία του '80 επιφύλαξε για εκείνη μερικούς μικρούς ρόλους στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, αλλά η μεγάλη επιτυχία ήρθε με την κυκλοφορία του Total Recall (1990). Η ταινία-σταθμός ήταν το Βασικό Ένστικτο το 1992 που συμπρωταγωνίστησε με τον Michael Douglas. Έγινε αμέσως διάσημη και εξελίχθηκε στο Hollywood powerhouse που είναι σήμερα. H Stone ωστόσο αποκάλυψε μια λεπτομέρεια σε παλαιότερή της συνέντευξη που δεν γνωρίζαμε σχετικά με τον μισθό της στη συγκεκριμένη ταινία.

Η γοητευτική ηθοποιός πήρε το το ποσό των 500.000 δολαρίων, που αν και ακούγεται ικανοποιητικό, αν το συγκρίνουμε με αυτό του Douglas, τότε μάλλον η διαφορά είναι αδιανόητη. Ο Michael Douglas είχε λάβει για την ίδια ταινία, 14 εκατομμύρια.

Μπορείτε να διαβάσετε όλη τη συνέντευξη στο Rake.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.