CELEBRITIES

Ο Channing Tatum ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία και η ζωή (και η Zoë) του την έδωσε


JTeam

12 Φεβρουαρίου 2022

Ο Channing Tatum ήθελε μια δεύτερη ευκαιρία και η ζωή (και η Zoë) του την έδωσε
Ο Channing Tatum λίγο πριν την κυκλοφορία του σκηνοθετικού του ντεμπούτου με τίτλο Dog στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και το The Lost City με την Sandra Bullock μίλησε και φωτογραφήθηκε για το VMan. 

Έκανε ένα τριετές διάλειμμα από τον κινηματογράφο, έγραψε παιδικό βιβλίο, έγινε παραγωγός και τώρα, επιστρέφει. Ο Channing Tatum λίγο πριν την κυκλοφορία του σκηνοθετικού του ντεμπούτου με τίτλο Dog στην οποία πρωταγωνιστεί, αλλά και το The Lost City με την Sandra Bullock μίλησε και φωτογραφήθηκε για το VMan.

Ο 41χρονος σήμερα Tatum, μίλησε για την πρώτη ταινία που σκηνοθέτησε και στην οποία πρωταγωνιστεί, το Dog και την τραγική απώλεια που τον ενέπνευσε για την ταινία. Στην ταινία ένας Αμερικάνός στρατιωτικός αναγκάζεται να ξεκινήσει ένα οδοιπορικό παρέα με ένα στρατιωτικό σκύλο, προκειμένου να τον οδηγήσει στην κηδεία του χειριστή του.

Πρόσφατα ο ίδιος έχασε τον σκύλο του, Lulu.

«Ήταν σαν το πρώτο μου παιδί. Συνέβη σε μια περίοδο της ζωής μου που πραγματικά δεν χρειαζόταν να χάσω τον καλύτερό μου φίλο. Όταν επέστρεψα και το είπα στα αγόρια στο γραφείο, έκλαιγα ασταμάτητα», είπε.

«Είχαμε κάνει ένα ντοκιμαντέρ για αυτά τα σκυλιά Ειδικών Δυνάμεων και Ειδικών Επιχειρήσεων, σκυλιά Ranger στο στρατό. Μετά σκεφτήκαμε πώς να κάνουμε μια μεγαλύτερη ταινία σε παγκόσμιο επίπεδο που θα προσέγγιζε περισσότερο κόσμο και θα διέθετε τα ίδια θέματα, και κάπως έτσι φτάσαμε στην ιδέα ενός στρατιώτη να πηγαίνει οδικό ταξίδι με σκύλο που δεν του αρέσει ή δεν θέλει πραγματικά».

Στην ερώτηση αν θα ξαναέκανε δική του ταινία ο ηθοποιός δείχνει προβληματισμένος. «Δεν ξέρω αν θα σκηνοθετήσω άλλη ταινία και σίγουρα δεν θα σκηνοθετήσω άλλη ταινία με εμένα, αυτό είναι σίγουρο. Αν είμαι πραγματικά ειλικρινής, δεν νιώθω ότι σκηνοθέτησα την ταινία όπως ήθελα. Ήταν δύσκολο και ένιωσα ότι ήταν πολύ βιαστικό. Νιώθω ότι χρειάζομαι μια δεύτερη ευκαιρία για να σκηνοθετήσω την πρώτη μου ταινία», δηλώνει.

Στην συνέχεια ο γοητευτικός ηθοποιός και παραγωγός μίλησε για την εξέλιξη του στιλ μέσα στα χρόνια, αλλά και τον τρόπο που η σύντροφός του Zoë Kravitz τον βοήθησε.

«Ήταν ένα ταξίδι. Μεγάλωσα στο Νότο και εκεί δεν φοράς τίποτα άλλο παρά λευκά μπλουζάκια και αλυσίδες παντού. Είχα έναν χρόνο που ονόμασα «η χρονιά του φρέσκου λευκού Τ Shirt». Tότε άρχισαν να με βλέπουν ως μοντέλο και μπήκα τόσο βαθιά στον κόσμο της μόδας που μπορεί κανείς. Ζούσα στη Νέα Υόρκη και εκεί, βρίσκεις το δικό σου στυλ. Όταν μετακόμισα στο Λος Άντζελες, το ντύσιμο έγινε λίγο αγγαρεία, ήταν απλώς ένα άλλο κοστούμι, για ένα άλλο talk show κάθε φορά».

«Μόλις το ξεπέρασα. Σταμάτησα την υποκριτική για λίγο, η ζωή άλλαξε και ήθελα πολύ να δώσω προσοχή και να καταλάβω ποιος ήμουν έτσι ήταν πριν από τέσσερα χρόνια. Εκανα ένα μικρό ταξίδι προσπαθώντας να φοράω Balenciaga και όλα αυτά τα πράγματα. Και έλεγα: «Ούτε αυτός είμαι εγώ». Δεν ξέρω τι κάνουν τα παιδιά αυτές τις μέρες.» Και τότε μερικοί φίλοι μου, όπως και η και η Zo [Zoë Kravitz], είπαν: «Γιατί δεν φοράς αυτό που φοράς; Γιατί δεν είσαι απλά ο εαυτός σου;»

Την συνέντευξη για το issue 48 του VMan για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022, συνοδεύει μια iconic φωτογράφηση από το φωτογραφικό δίδυμο Inez & Vinoodh .

Ο Tatum ποζάρει σε μία σειρά από ασπρόμαυρες εικόνες, ημίγυμνος και σε άλλες φορώντας μια ανδρική ρόμπα, και καπνίζοντας. Σε άλλη λήψη χαλαρώνει πριν βουτήξει σε μια εντυπωσιακή πισίνα.

Δεν ξέρουμε για το στιλ του, όμως στοιχιματίζουμε ότι οι εικόνες έκαναν την Zo περήφανη.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.