CELEBRITIES

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ενώ όλοι φοβούνταν πως κόλλησε Covid, είναι καλά και επιστρέφει στα καθήκοντά της


JTeam

14 Φεβρουαρίου 2022

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ενώ όλοι φοβούνταν πως κόλλησε Covid, είναι καλά και επιστρέφει στα καθήκοντά της
Pool/Getty Images
Η Βασίλισσα είναι ανίκητη - χωρίς συμπτώματα, με αρνητικά τεστ, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου γυρίζει στο γραφείο

Για μία ακόμη φορά, η Βασίλισσα Ελισάβετ έκανε την ανατροπή. Ενώ όλοι ανησυχούσαν για την υγεία της, επειδή ήρθε σε επαφή με τον γιο της, Κάρολο, δύο μέρες πριν βρεθεί θετικός στον Covid, ανακοίνωσε πως όχι απλά επιστρέφει στα καθήκοντά της, αλλά έχει πολλά ραντεβού αυτήν την εβδομάδα.

Η Ελισάβετ γυρίζει στο γραφείο σήμερα λοιπόν, Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου – θα μπορούσαμε να πούμε ότι είναι ερωτευμένη με τη δουλειά της, ίσως; Δεν εμφάνισε ποτέ συμπτώματα, τα τεστ της ήραν αρνητικά, οπότε δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος.

Mάλλον της αρέσει να μας εκπλήσσει. Προς το τέλος του 2021, έπειτα από την εισαγωγή της στο νοσοκομείο και την οδηγία του γιατρού να «κόψει» το αλκοόλ, υπήρχε πραγματικό άγχος για τη ζωή της. Σχεδόν καθημερινά κυκλοφορούσαν άρθρα με τίτλο «Τι θα γίνει μετά τον θάνατο της Βασίλισσας», γεμάτα οδηγίες και πρωτόκολλα. Κι εκείνη, έτσι απλά, βγήκε να οδηγήσει την Jaguar της και έδειξε ότι είναι ανίκητη.


Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.