UPDATE #NOW

God Save The Queen: Η Ελισάβετ συνάντησε τον Κάρολο 2 μέρες πριν βρεθεί θετικός στον Covid


JTeam

11 Φεβρουαρίου 2022

God Save The Queen: Η Ελισάβετ συνάντησε τον Κάρολο 2 μέρες πριν βρεθεί θετικός στον Covid
Splash News
Το παλάτι φαίνεται ανήσυχο για την υγεία της Βασίλισσας - Κανείς δεν αποκαλύπτει τα αποτελέσματα των δικών της τεστ

O Πρίγκιπας Κάρολος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό (για δεύτερη φορά), σύμφωνα με τον Clarence House. Αυτήν τη στιγμή, είναι σε αυτοπεριορισμό. Δύο μέρες πριν μάθει ότι νοσεί, όμως, ήρθε σε επαφή με τη Βασίλισσα.

Η 95χρονη μονάρχης, η οποία πέρασε χρόνο με τον γιο της την Τρίτη, δεν εμφανίζει συμπτώματα. Κανείς, ωστόσο, δεν έχει ενημερώσει σχετικά με τα αποτελέσματα των δικών της τεστ. Επειδή είναι πλήρως εμβολιασμένη, δεν προβλέπεται να μπει σε καραντίνα – οι γιατροί της παρακολουθούν στενά την υγεία της, βέβαια, και τη συμβουλεύουν να πίνει πολλά υγρά.

«Σήμερα το πρωί, ο Πρίγκιπας Charles βρέθηκε θετικός στον Covid-19 και είναι σε απομόνωση», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση στο Twitter.

«Η Μεγαλειότητά του νιώθει βαθιά απογοήτευση που δε θα μπορέσει να παρευρεθεί στις σημερινές εκδηλώσεις στο Winchester και θα επαναπρογραμματίσει την επίσκεψή του το συντομότερο δυνατόν».

Η Camilla παραμένει αρνητική στον ιό και εκτελεί μόνη της τα καθήκοντά της. Όπως αποκάλυψε, ο Κάρολος βρίσκει την κατάσταση «κάπως κουραστική».