CELEBRITIES

Ο Tom Holland δυσκολεύτηκε ως Spiderman, οπότε η μαμά του έκανε παράπονα στη Marvel


JTeam

20 Φεβρουαρίου 2022

Ο Tom Holland δυσκολεύτηκε ως Spiderman, οπότε η μαμά του έκανε παράπονα στη Marvel
Splash News
Ακόμη κι οι υπερήρωες χρειάζονται τη μαμά τους, μερικές φορές. Σωστά;

Ο Tom Holland υποδύεται έναν από τους διασημότερους υπερήρωες και δείχνει πως ακόμη κι αυτοί, μερικές φορές χρειάζονται τη μαμά τους.

Ο Βρετανός ηθοποιός ήταν 19 ετών την πρώτη φορά που φόρεσε τη στολή του Spiderman και ντρεπόταν πολύ να μιλήσει για το πώς ένιωθε πραγματικά. Είχε άγχος, ήθελε να αποδείξει την αξία του.

Μιλώντας στο Live With Kelly And Ryan, αποκάλυψε ότι τα πράγματα ήταν κάτι παραπάνω από άβολα. «Στην πρώτη ταινία, θυμάμαι να γυρίζουμε αυτήν τη σκηνή στο Washington Monument, και φορούσα τη στολή καθημερινά, για 11 περίπου ώρες τη μέρα», είπε.

«Ήμουν μικρός και ήθελα να εντυπωσιάσω το στούντιο. Και δεν ήθελα να νομίζουν ότι χρειαζόμουν διαλείμματα. Θυμάμαι να παίρνω τη μαμά μου κάθε μέρα και να της λέω “μαμά, δυσκολεύομαι αλήθεια, δουλεύω κάθε μέρα και, επειδή φοράω τη στολή, δεν μπορώ να πάω τουαλέτα”».

Η μητέρα του λοιπόν, αποφάσισε να αναλάβει δράση. Δύο μέρες μετά το παραπάνω τηλεφώνημα, ένας από τους παραγωγούς πλησίασε τον Holland και τον ρώτησε για τα νεφρά του. Εκείνος, προφανώς, δεν κατάλαβε για τι πράγμα μιλούσε. Η εξήγηση ήταν απλή: Η μαμά του είχε καλέσει την παραγωγή – «ναι, η μαμά μου πήρε το μεγαλύτερο στούντιο στον κόσμο και είπε “Αφήστε τον γιο μου να κάνει περισσότερα διαλείμματα για τουαλέτα”».

Περίεργο; Ναι. Θα το έκανε και η Ελληνίδα μάνα; Πιθανότατα. Ας σκεφτούμε μόνο πόσο τυχεροί είμαστε που η δική μας δεν έχει μιλήσει ακόμη στον διευθυντή μας, όταν παραπονιόμαστε για τη δουλειά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.