CELEBRITIES

Ο Cruz Βeckham έκλεισε τα 17 και το γιόρτασε με το πρώτο του εξώφυλλο και ροζ μαλλιά


JTeam

22 Φεβρουαρίου 2022

Ο Cruz Βeckham έκλεισε τα 17 και το γιόρτασε με το πρώτο του εξώφυλλο και ροζ μαλλιά
Ο μικρότερος από τους τρεις γιους του David και της Victoria Beckham έκλεισε τα 17 την Κυριακή και το γιόρτασε με το πρώτο του εξώφυλλο στο περιοδικό i-D.

Ο Cruz Βeckham μόλις έκανε την διάσημη μαμά του Victoria περήφανη στο πρώτο του εξώφυλλο περιοδικού για το i-D.

Ο μικρότερος από τους τρεις γιους του David και της Victoria Beckham έκλεισε τα 17 την Κυριακή και το γιόρτασε με το πρώτο του εξώφυλλο στο περιοδικό i-D. O νεαρός εμφανίζεται ημίγυμνος, με τα ξανθά μαλλιά του βαμμένα ροζ και ποζάρει στον Steven Klein, ο οποίος φωτογράφησε τον πατέρα του, σε παρόμοια πόζα χωρίς πουκάμισο για το Arena Homme+ το 2000.

«Μεγάλη πρώτη μέρα ως 17χρονος!», έγραψε η μητέρα του στο Instagram και συμπλήρωσε: «Τόσο περήφανη».
Οι φωτογραφίες του είναι μέρος μιας σειράς πέντε διαφορετικών εξωφύλλων για το τεύχος της Άνοιξης 2022 του i-D, με τίτλο "Out of Body".

«Ήταν μια από τις πρώτες μου φωτογραφίσεις– μια σωστή φωτογράφιση!» λέει o Cruz αναφερόμενος στις ερασιτεχνικές φωτογραφίες που τραβά κάθε χρόνο στις διακοπέ με την μητέρα του. «Κάθε διακοπές που πηγαίνουμε, η μαμά μου βγάζει εκατοντάδες φωτογραφίες!,Είναι πραγματικά ενοχλητικό… αλλά νομίζω ότι αυτό με δίδαξε πολλά».

Στις εικόνες βλέπουμε τα τατουάζ του, συμπεριλαμβανομένης μιας πεταλούδας πάνω από το γόνατό του.

Αν και η εικόνα θυμίζει τον ποδοσφαιριστή πατέρα του (συμπεριλαμβανομένου του hair look), ο Cruz λέει στο περιοδικό ότι προτιμάει να ακολουθήσει τα βήματα της Victoria, γνωστής και ως Spice Girls' Posh, ακολουθώντας μια καριέρα μουσικός.

Οι δικοί του αγπημένοι καλλιτέχνες είναι οι Oasis, Usher και Beyoncé , ενώ ο ίδιος μαθαίνει να παίζει κιθάρα, πιάνο, ντραμς και μαντολίνο.

«Δεν νομίζω ότι σταματάς ποτέ να μαθαίνεις, αλλά αφιερώνω το χρόνο μου στο να ανακαλύψω τι συμβαίνει», λέει, προσθέτοντας ότι τώρα έχει επικεντρωθεί στο να «δημιουργώ τη μουσική που αγαπώ» σε sudios στο Los Angeles, το Λονδίνο και το Μαϊάμι με διάφορους παραγωγούς που βοηθούν στη δημιουργία τραγουδιών που βασίζονται σε «προσωπικές εμπειρίες, πραγματικές εμπειρίες».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.