CELEBRITIES

Η τελευταία εμφάνιση της Sharon Stone ήταν αυτό που χρειαζόμασταν για καλό μήνα


JTeam

1 Μαρτίου 2022

Η τελευταία εμφάνιση της Sharon Stone ήταν αυτό που χρειαζόμασταν για καλό μήνα
Getty Images
H Sharon Stone είναι πάντα μια γυναίκα που μας εμπνέει τόσο με την δυναμική προσωπικότητά της όσο και με τις glam εμφανίσεις της στο red carpet

H διάσημη ηθοποιός περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Bulgari B.zero1 Aurora στο Μιλάνο και έκλεψε όλα τα βλέμματα με την εκθαμβωτική της εμφάνιση. Επέλεξε μια maxi τουαλέτα που κολακεύει το καλογυμνασμένο της σώμα και φόρεσε εντυπωσιακά κοσμήματα που χάριζαν extra πόντους στο τελικό outfit. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε σμαραγδί σκουλαρίκια κι ένα υπέροχο κολιέ στους ίδιους χρωματικούς τόνους που φώτιζε όλο το πρόσωπό της.

Αν κάτι ακόμη λατρέψαμε από το look της, ήταν τα κοντά μαλλιά της που πλέον αποτελούν το signature hairstyle της και της ταιριάζει μοναδικά. Αυτό που παρατηρήσαμε είναι ότι κράτησε μερικές γκρίζες τούφες στα μαλλιά της χωρίς να τις βάψει κι έτσι μας δίνει ένα μάθημα για το πώς τα γκρίζα μας μαλλιά μπορούν άνετα να «ενταχθούν» σε όποιο χτένισμα θέλουμε χωρίς να μας περιορίζουν.

Jenny.Gr

Η Sharon Stone εκτός από αιώνιο σύμβολο του sex είναι πάνω από όλα μια υπέροχη γυναίκα που παραμένει ακαταμάχητα γοητευτική στα 64 της. H κομψή αισθητική της κάνει ακόμη πιο καθηλωτική την εικόνα της και ο δυναμισμός της ξεχωρίζει για μία ακόμη φορά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.