CELEBRITIES

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ξεπέρασε τον Covid και κάνει παρέα με τον William, την Kate Middleton και τα δισέγγονά της


JTeam

3 Μαρτίου 2022

Η Βασίλισσα Ελισάβετ ξεπέρασε τον Covid και κάνει παρέα με τον William, την Kate Middleton και τα δισέγγονά της
Splash News
Η Βασίλισσα Ελισάβετ ανάρρωσε και ζει την καλύτερη ζωή της

Η Βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε Covid και είναι μία χαρά. Βρέθηκε θετική στις 20 Φεβρουαρίου και, ενώ όλοι ανησυχούσαν για την υγεία της, πλέον όχι απλώς έχει ξεπεράσει την ασθένεια, αλλά κάνει παρέα με τα δισέγγονά της.

Την Κυριακή, η 95χρονη μονάρχης συνάντησε τον Πρίγκιπα William, την Kate Middleton και τους μικρούς George, Charlotte και Louis στο Forgmore House, το οποίο ανήκει στο Windsor. Μαζί τους, ήταν η Πριγκίπισσα Beatrice με την 5 μηνών κόρη της, Sienna.

Η Βασίλισσα επανήλθε δυναμικά στα καθήκοντά της, καθώς συμμετείχε και σε δύο τηλεδιασκέψεις χθες, Τρίτη, κάνοντας την πρώτη της εμφάνιση μετά τη διάγνωση με κορονοϊό.

Το Παλάτι ακόμη δεν έχει αναφερθεί στην κατάσταση της υγείας της, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του People, θα συνεχίσει κανονικά το πρόγραμμά της.

Η διάγνωση της Ελισάβετ με Covid, προκάλεσε έναν μικρό πανικό. «Η Μεγαλειότητά της έχει ήπια συμπτώματα κρυολογήματος», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το Buckingham, «αλλά αναμένεται να συνεχίσει τις λιγότερο βαριές υποχρεώσεις της την ερχόμενη εβδομάδα». Το έκανε- η εβδομαδιαίες της συναντήσεις με τον Πρωθυπουργό Boris Johnson έγιναν κανονικά, μέσω τηλεφώνου. Ακύρωσε μόνο τα virtual meetings της.

Φυσικά ήταν τριπλά εμβολιασμένη, όμως ήρθε σε επαφή με τον γιο της, Charles, και τη σύζυγό του, Camilla, λίγες ημέρες πριν βρεθούν θετικοί στον ιό.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.