CELEBRITIES

H Gigi Hadid θα δωρίσει τα έσοδά της από τον Fashion Month στην Ουκρανία


JTeam

8 Μαρτίου 2022

H Gigi Hadid θα δωρίσει τα έσοδά της από τον Fashion Month στην Ουκρανία
Instagram @gigihadid
«Στο τέλος, το κόστος του πολέμου πληρώνουν οι αθώες ζωές – όχι οι ηγέτες», τόνισε το supermodel

Μετά από έναν μήνα γεμάτο shows, η Gigi Hadid ανακοίνωσε πως θα δωρίσει τα έσοδα από όλες Εβδομάδες Μόδας που συμμετείχε στους Ουκρανούς που έχουν ανάγκη, ενώ θα εξακολουθήσει να στηρίζει τους Παλαιστίνιους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση.

Μέσα από δύο αναρτήσεις της στο Instagram, στις οποίες βλέπουμε τις καλύτερες εμφανίσεις της στον Fashion Month, το supermodel εξήγησε πως δε θα μείνει αμέτοχη σε όσα γίνονται στον κόσμο.

«Έχοντας ένα καθορισμένο πρόγραμμα για τον Fashion Month, οι συνάδελφοί μου κι εγώ συχνά παρουσιάζουμε νέες κολεξιόν κατά τη διάρκεια καταστροφικών και τραυματικών στιγμών της ιστορίας», έγραψε.

«Δεν έχουμε τον έλεγχο του προγράμματός μας, αλλά θα θέλαμε να περπατήσουμε για κάποιον λόγο. Ακολουθώντας τα βήματα της φίλης μου, Mica Argañaraz, δεσμεύομαι να προσφέρω τα έσοδα από τις επιδείξεις για το Φθινόπωρο 2022 σε όσους υποφέρουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ θα συνεχίσω να στηρίζω εκείνους που βιώνουν το ίδιο στην Παλαιστίνη», συνέχισε.

«Τα μάτια και οι καρδιές μας πρέπει να είναι ανοιχτά σε κάθε αδικία. Ας αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλον σαν αδέλφια, ας δούμε πέρα από την πολιτική, πέρα από την φυλή, πέρα από τη θρησκεία. Στο τέλος, το κόστος του πολέμου πληρώνουν οι αθώες ζωές – όχι οι ηγέτες».

Η Bella Hadid, μέσω του δικού της προφίλ στο IG, ανακοίνωσε πως θα βοηθήσει με όποιον τρόπο μπορεί και μας προέτρεψε να κάνουμε το ίδιο. «Ρωτήστε τους Ουκρανούς και Ρώσους φίλους σας αν είναι εντάξει. Αν θέλουν στήριξη. Αν υπάρχει κάτι που εμείς μπορούμε να κάνουμε για εκείνους, είτε συναισθηματικά, είτε ψυχικά, ή ακόμη μία αγκαλιά. Σας παρακαλώ, δείτε πώς μπορείτε να τους στηρίξετε. Αν νιώθετε πως χάνετε την ελπίδα σας, τώρα είναι η ώρα να θυμίσετε σε όλους τους δικούς σας ανθρώπους που δυσκολεύονται ότι νοιάζεστε και πως είστε δίπλα τους», σημείωσε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.