CELEBRITIES

Britney Spears: «Όσοι με έβλαψαν, έχουν γλιτώσει – Δε θα σταματήσω μέχρι να δικαιωθώ»


JTeam

8 Μαρτίου 2022

Britney Spears: «Όσοι με έβλαψαν, έχουν γλιτώσει – Δε θα σταματήσω μέχρι να δικαιωθώ»
Instagram @britneyspears
Από το #FreeBritney, φτάσαμε στο #JusticeForBritney

Η Britney Spears είναι πλέον ελεύθερη, αλλά δε θα σταματήσει μέχρι να δικαιωθεί.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, την οποία έχει πλέον διαγράψει, αποκάλυψε ότι θα πάρει τα μέτρα της. Ξεκίνησε περιγράφοντας το σκληρό πρόγραμμα που αναγκαζόταν να ακολουθεί, κάνοντας λόγο για δουλειά «7 ημέρες την εβδομάδα, από τις 8 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, χωρίς ρεπό, με 105 ανθρώπους να μπαινοβγαίνουν σε ένα μικρό τροχόσπιτο». Αποκάλυψε ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει καν τη δική της τουαλέτα, δεν την ενημέρωναν για τίποτα κι απλώς της ανακοίνωναν τις αποφάσεις τους για εκείνη.

«Ο λόγος που το αναφέρω είναι γιατί ενώ είναι σημαντικό το ότι τελείωσε η κηδεμονία μου, ελάτε τώρα… Αυτό είναι όλο; Όλοι την έβγαλαν καθαρή. Αν ήσασταν σε κατάσταση σοκ για 4 μήνες, αν σας απειλούσαν για τη ζωή σας, θα ήσασταν εξίσου ταραγμένοι», έγραψε, αναφερόμενη στο 2019 που νοσηλεύτηκε σε ψυχιατρική κλινική χωρίς τη συγκατάθεσή της.

Jenny.Gr

Η Britney δεν εξήγησε για ποιους προοριζόταν το post, ωστόσο μπορούμε να φανταστούμε ότι μάλλον στο στόχαστρο έχει την οικογένειά της – γνωρίζουμε πλέον για τους γονείς και την αδελφή της – και την πρώην manager της, Lou Taylor, με τους συνεργάτες της, τους οποίους δήλωσε ότι σκοπεύει να μηνύσει.

«Δεν τελείωσα», πρόσθεσε. «Θέλω δικαιοσύνη και δε θα σταματήσω μέχρι να γίνει κάτι με όσους με έβλαψαν. Και ναι, με έβλαψαν. Αυτό είναι ένα μήνυμα προς όλους εσάς που έχετε δεχθεί απειλές για τη ζωή σας… Δεν είστε μόνοι».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.