CELEBRITIES

O Leonardo DiCaprio προσφέρει 10 εκατ. δολάρια στο Κίεβο, κάνοντας μία από τις μεγαλύτερες δωρεές


JTeam

9 Μαρτίου 2022

O Leonardo DiCaprio προσφέρει 10 εκατ. δολάρια στο Κίεβο, κάνοντας μία από τις μεγαλύτερες δωρεές
O διάσημος ηθοποιός αποφάσισε να δωρίσει το ποσό των 10 εκατ. δολαρίων στην Ουκρανία

Ο Leonardo DiCaprio αποφάσισε να προχωρήσει σε μια γεναιόδωρη πράξη, προσφέροντας 10 εκατ. δολάρια στην Ουκρανία που τις τελευταίες δύο εβδομάδες αντιμετωπίζει τη ρωσική εισβολή. Η γιαγιά του 47χρονου ηθοποιού, Helene Indenbirken γεννήθηκε στην Οδησσό οπότε ο ίδιος είναι αρκετά επηρεασμένος συναισθηματικά από όσα διαδραματίζονται στη χώρα.

Σύμφωνα με τον Independent, η γιαγιά του ηθοποιού μετανάστευσε στη Γερμανία με τους γονείς της το 1917, εκεί όπου γεννήθηκε η μητέρα του. Ο DiCaprio ήταν πολύ δεμένος με τη γιαγιά του, η οποία υποστήριζε πάντα την καριέρα του και τον συνόδευε σε πολλές πρεμιέρες του.

Σύμφωνα με το Polish News, η δωρεά του ηθοποιού στην Ουκρανία ανακοινώθηκε από το Διεθνές Ταμείο του Visegrad ενώ είναι η μεγαλύτερη που έχει γίνει ποτέ από ένα μόνο πρόσωπο, σύμφωνα με το GSA News.

Ο Leonardo DiCaprio δεν είναι ο μόνος ηθοποιός που προσφέρει οικονομική βοήθεια στη χώρα καθώς και άλλοι, όπως η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher έχουν κάνει σημαντικές δωρεές στην Ουκρανία. Επίσης, η Gigi Hadid με καταγωγή από την Παλαιστίνη, ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι θα δωρίσει όλα τα έσοδά της από τον Fashion Month στον οποίο συμμετείχε, στα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.