CELEBRITIES

Benedict Cumberbatch: Ύψωσε την ουκρανική σημαία στην σκηνή κινηματογραφικών βραβείων


JTeam

11 Μαρτίου 2022

Benedict Cumberbatch: Ύψωσε την ουκρανική σημαία στην σκηνή κινηματογραφικών βραβείων
O Benedict Cumberbatch, στάθηκε στο πλευρό της Ουκρανίας, υψώνοντας την ουκρανική σημαία στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Santa Barbara.

O πόλεμος στην Ουκρανία συνεχίζεται και η Ευρώπη, όπως και ο υπόλοιπος κόσμος παρακολουθεί συγκλονισμένος τις δραματικές εξελίξεις. Οι άλλες χώρες δείχνουν την συμπαράστασή τους και στέλνουν βοήθεια στον ουκρανικό λαό ενώ και πολλοί διάσημοι celebrities παίρνουν θέση υπέρ της Ουκρανίας, κάνοντας σημαντικές δωρεές, όπως o Leonardo DiCaprio o οποίος έδωσε 10 εκατομμύρια δολάρια στους πληγέντες του πολέμου.

Αυτή την φορά ήταν ο Benedict Cumberbatch, που στάθηκε στο πλευρό της Ουκρανίας, υψώνοντας την ουκρανική σημαία όταν παρέλαβε το βραβείο Cinema Vanguard, κατά τη διάρκεια του 37ου Ετήσιου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Santa Barbara.

Ο υποψήφιος για Oscar ηθοποιός, τιμήθηκε με το συγκεκριμένο βραβείο, μετά από την εξαιρετική ερμηνεία του στο “Τhe Power of the Dog” της Jane Campion στο Netflix.

Ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τον πόλεμο στη Ουκρανία λίγες ημέρες πριν, όταν βρέθηκε και πάλι σε επίσημη τελετή. Στις 28 Φεβρουαρίου το όνομά του μπήκε στη Λεωφόρο της Δόξας και εκείνος μίλησε για τα όσα συμβαίνουν:

«Δεν μπορώ να μιλήσω σήμερα, σε αυτή την φανταστική στιγμή της ζωής μου, χωρίς να αναφερθώ στο τι συμβαίνει στην Ουκρανία και να εκφράσω τη στήριξή μου στον λαό της, αλλά και στον λαό της Ρωσίας, ο οποίος αντιστέκεται στους διεφθαρμένους πολιτικούς και προσπαθεί να σταματήσει την εξέλιξη αυτής της θηριωδίας».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.