CELEBRITIES

Η Gigi Hadid πιο ξανθιά από ποτέ: Mετά τα ξανοιγμένα φρύδια, το νέο χρώμα των μαλλιών της διχάζει


JTeam

11 Μαρτίου 2022

Η Gigi Hadid πιο ξανθιά από ποτέ: Mετά τα ξανοιγμένα φρύδια, το νέο χρώμα των μαλλιών της διχάζει
Τη στιγμή που πιστεύαμε ότι τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το makeover της για τον οίκο Versace, κάνει μια ακόμη σημαντική αλλαγή στην εικόνα της.

Kατά την διάρκεια του fashion month το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid βρέθηκε στα περισσότερα από τα shows των σχεδιαστών, αλλάζοντας κάθε φορά χτενίσματα, μακιγιάζ και looks. Τη στιγμή που πιστεύαμε ότι τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ μας μετά το makeover της για τον οίκο Versace, με ξανοιγμένα φρύδια και σκιά ματιών εμπνευσμένη από την Julia Fox, μόλις έκανε μια ακόμη σημαντική αλλαγή στην εικόνα της.

Το μοντέλο εθεάθη στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης και ενώ φαινόταν να προσπαθεί να διατηρήσει την εμφάνιση της incognito με ένα ολόμαυρο σύνολο και μαύρη μάσκα, τα νέα της ξανθά μαλλιά τράβηξαν την προσοχή όλων.

Jenny.Gr

Το χρώμα είναι πιο φωτεινό από ποτέ, αλλά δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά αν η αλλαγή είναι για δουλειά ή αν απλώς ήθελε να πειραματιστεί με ένα νέο χρώμα μαλλιών.

Το look αεροδρομίου της Gigi περιελάμβανε μια μαύρη αθλητική φόρμα, ένα puffer jacket, λευκή τσάντα Prada και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Λίγες μέρες πριν η Gigi Hadid ανακοίνωσε πως θα δωρίσει τα έσοδα από τον fashion month στους Ουκρανούς που έχουν ανάγκη, ενώ θα εξακολουθήσει να στηρίζει τους Παλαιστίνιους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση.

Μέσα από δύο αναρτήσεις της στο Instagram, στις οποίες βλέπουμε τις καλύτερες εμφανίσεις της στον Fashion Month, το supermodel εξήγησε πως δε θα μείνει αμέτοχη σε όσα γίνονται στον κόσμο.

«Έχοντας ένα καθορισμένο πρόγραμμα για τον Fashion Month, οι συνάδελφοί μου κι εγώ συχνά παρουσιάζουμε νέες κολεξιόν κατά τη διάρκεια καταστροφικών και τραυματικών στιγμών της ιστορίας», έγραψε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS