CELEBRITIES

Η Scarlett Johansson έχει ένα μυστικό που δεν θέλει να μάθουν ποτέ τα παιδιά της


JTeam

22 Μαρτίου 2022

Η Scarlett Johansson έχει ένα μυστικό που δεν θέλει να μάθουν ποτέ τα παιδιά της
Drew Show
Η Scarlett Johansson εκτός από μία ταλαντούχα ηθοποιός είναι και μία υπέροχη μαμά. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα από το παρελθόν της που δεν θα ήθελε να ανακαλύψουν ποτέ τα παιδιά της.

Η λαμπερή ηθοποιός έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την 7χρονη Rose με τον πρώην σύντροφό της Romain Dauriac, και τον 7 μηνών Cosmo με τον τωρινό της σύζυγο, Colin Jost. Σε μία πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στην Drew Barrymore αποκάλυψε ποιο είναι το μυστικό που δεν θέλει ποτέ να μάθουν τα παιδιά της.

Χαρακτηριστικά η ίδια είπε: «Κάπνιζα όταν ήμουν μικρότερη και ντρέπομαι τόσο πολύ. Δεν θέλω ποτέ να πιστεύει (το παιδί μου) ότι το έβρισκα cool γιατί δεν πρέπει να καπνίσει ποτέ, ποτέ».

Η Johansson πρόσθεσε πως η κόρη της ειδικά είναι πολύ περίεργη και ανησυχεί για το τι θα μάθει για το παρελθόν της. «Αυτή είναι η δουλειά σου. Απαγορεύεις στα παιδιά σου να κάνουν κάποια πράγματα, και εκείνα δεν τα κάνουν. Οπότε, ναι, ελπίζω να μην το μάθει ποτέ αυτό». Αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο βέβαια, γιατί όπως είχε αναφέρει και σε παλιότερη συνέντευξή της, η κόρη της δεν σταματά να της κάνει ερωτήσεις για όλα και δεν είναι λίγες οι αμήχανες στιγμές που δεν ξέρει τι να της απαντήσει. Επίσης, όταν η μητέρα σου είναι τόσο διάσημη, δεν θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βρεις φωτογραφίες της στο internet όπου καπνίζει. Απλά λέμε.

Η ScarJo πρόσθεσε πως η 7χρονη Rose δείχνει ενδιαφέρον για πολλά πράγματα αλλά όχι ακόμα για τον αδελφό της. «Ακόμη δεν ασχολείται τόσο με τον μικρότερο αδερφό της, αφού έχει καθημερινά ένα πλούσιο πρόγραμμα». Μάλιστα, είπε ότι η κόρη της τής έχει πει ότι την ντροπιάζει: «Χορεύω κάθε φορά που φτάνει το σχολικό και δεν της αρέσει καθόλου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.