CELEBRITIES

Είπε ψέματα η Yolanda Hadid για τον ξυλοδαρμό από τον Zayn; Τι υποστηρίζει πρώην βοηθός της


JTeam

24 Μαρτίου 2022

Είπε ψέματα η Yolanda Hadid για τον ξυλοδαρμό από τον Zayn; Τι υποστηρίζει πρώην βοηθός της
Σε επιστολή σε αμερικανικά sites, πρώην βοηθός της Yolanda υποστήριξε πως πρόκειται για καλά οργανωμένο ψέμα με στόχο να απομακρύνει τον Zayn από την οικογένειά της

Τον Οκτώβριο του 2021, η Yolanda Hadid υποστήριξε πως ο Zayn Malik τη χτύπησε, έπειτα από διαφωνία τους. Η κόρη της και τότε σύντροφός του, Gigi, που βρισκόταν στη Γαλλία για επαγγελματικούς λόγους, λέγεται ότι επέστρεψε στις ΗΠΑ αμέσως μόλις έμαθε τα νέα και η ανακοίνωση του χωρισμού του ζευγαριού δεν άργησε να έρθει. Τώρα, πρώην βοηθός της Yolanda υποστηρίζει πως όλα είναι ψέματα – ο Zayn δεν τη χτύπησε ποτέ και εκείνη τον κατηγόρησε για ξυλοδαρμό με στόχο να τον απομακρύνει από την οικογένειά της.

Όπως ανέφερε το ΤΜΖ το περσινό φθινόπωρο, σε μήνυση που κατέθεσε το πρώην μοντέλο, γίνεται λόγος για κακοποιητική συμπεριφορά και τον τραγουδιστή να την σπρώχνει με δύναμη σε μία συρταριέρα. Έγιναν έτσι τα πράγματα;

Πρώην βοηθός της Yolanda έστειλε τη μαρτυρία της ανώνυμα, στα αμερικανικά media Bravo και Cocktails. Με τίτλο «Pretty Little Liar» (όμορφη μικρή ψεύτρα), η επιστολή της τόνιζε ότι «η πρώην reality star και μητέρα των top models σκαρφίστηκε την όλη υπόθεση για τον πατέρα του παιδιού της κόρης της. Δεν τον συμπαθούσε».

Όσο κι αν όλοι πιστεύαμε ότι δεν υπήρχαν σύννεφα στη σχέση του ζευγαριού και της Hadid, τα πράγματα μάλλον διαφέρουν. «Έχω τόσα να πω για αυτήν την όμορφη μικρή ψεύτερα!!! Ήθελε να τον στείλει στην Αγγλία για να ξεμπερδεύει. Εννοώ, να μην μπορεί να έρθει καθόλου στις ΗΠΑ. Να τον απελάσει», συνέχιζε.

«Μία κατασκευασμένη ιστορία, αλλά εφόσον δεν είναι και απόλυτα νηφάλιος, είναι εύκολο να περάσει. Θέλω να πω, (η Yolanda) είχε τους ανθρώπους του στο τσεπάκι της. Πολύ σκοτεινά πράγματα. Μη νομίζετε ότι κι η κόρη της ήξερε το σχέδιο. Δεν το ήξερε ούτε η αδελφή της».

Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα, όμως οι φαν του πρώην ζευγαριού είναι πιο καχύποπτοι από ποτέ.

Ο Zayn δήλωνε πάντα αθώος για το κομμάτι της σωματικής βίας, αλλά παραδέχθηκε ότι άσκησε λεκτική κακοποίηση στη μητέρα της τότε συντρόφου του. Πλήρωσε πρόστιμο, ενώ αποφασίστηκε να τεθεί υπό επιτήρηση για έναν χρόνο.

Οι φημολογούμενες ατάκες του ήταν σοκαριστικές, ρατσιστικές και άβολα αισχρές. «Γ@@@@η ολλανδική αηδία» ενώ της ζήτησε να μείνει «μακριά από τη γ@@@@ κόρη μου». Στην οποία και αναφέρθηκε ως «το γ@@@@ο σπέρμα που βγήκε από το γ@@@@@ πέος μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.