CELEBRITIES

Ο Will Smith ζητά συγγνώμη για τη γροθιά στον Chris Rock: «Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη»


JTeam

29 Μαρτίου 2022

Ο Will Smith ζητά συγγνώμη για τη γροθιά στον Chris Rock: «Η συμπεριφορά μου ήταν απαράδεκτη»
Splash News
O ηθοποιός δηλώνει βαθιά μετανιωμένος. Τον πιστεύουμε;

Μετά τη γροθιά που έγινε viral και τα δάκρυα στην 94η τελετή απονομής των Oscars, o Will Smith ζήτησε και επίσημα συγγνώμη από τον Chris Rock – δηλαδή έκανε ένα post στο Instagram. Κάποιος κακοπροαίρετος ίσως έλεγε πως τον πίεσε η επικοινωνιακή του ομάδα, τώρα που η Ακαδημία Κινηματογράφου σκέφτεται να του αφαιρέσει το βραβείο, αλλά σίγουρα όχι εμείς. Εμείς πιστεύουμε ότι έγραψε μόνος του κάθε λέξη, έπειτα από πολλή σκέψη, το βράδυ πριν κοιμηθεί.

«Η βία είναι δηλητηριώδης και καταστροφική σε κάθε μορφή της», ξεκίνησε. «Η συμπεριφορά μου στα χθεσινοβραδινά βραβεία ήταν απαράδεκτη και αδικαιολόγητη. Τα αστεία σε βάρος μου είναι κομμάτι της δουλειάς, αλλά το αστείο για την κατάσταση της Jada ήταν υπερβολικό για εμένα και αντέδρασα συναισθηματικά».

«Θα ήθελα να σου ζητήσω δημόσια συγγνώμη, Chris. Ξεπέρασα τα όρια και έκανα λάθος. Νιώθω ντροπή και οι πράξεις μου δεν αντιπροσωπεύουν το ποιος θέλω να γίνω. Δεν υπάρχει χώρος για βία, σε έναν κόσμο αγάπης και καλοσύνης».

«Θα ήθελα επίσης να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία, τους παραγωγούς, τους παρευρισκομένους και τους θεατές σε ολόκληρο τον κόσμο. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη και από την οικογένεια Williams και την οικογένεια του King Richard. Μετανιώνω βαθιά τη συμπεριφορά μου, η οποία στιγμάτισε αυτό το ταξίδι που ήταν πανέμορφο για όλους εμάς. Προσπαθώ να εξελιχθώ».

Συγκινητικό, τουλάχιστον. Ο Will Smith παραδέχθηκε το λάθος του, όμως μία δημόσια συγγνώμη δεν αρκεί για να τον πιστέψουμε. Δεν είναι η πρώτη φορά που ασκεί σωματική βία – ας μην ξεχνάμε πως, στην πρεμιέρα του Men in Black 3, χαστούκισε τον Ουκρανό κωμικό Vitalii Sediuk που, μεταμφιεσμένος σε δημοσιογράφο, προσπάθησε να του κάνει φάρσα και να τον φιλήσει στο στόμα.

Ελπίζουμε πως αυτήν τη φορά το εννοεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.