CELEBRITIES

Η Sharon Stone έρχεται στο σύμπαν της DC ως η villain Victoria Kord


JTeam

30 Μαρτίου 2022

Η Sharon Stone έρχεται στο σύμπαν της DC ως η villain Victoria Kord
Splash News
«Είμαι πολύ καλύτερη "κακιά" από τη Meryl Streep», είχε πει κάποτε, και φαίνεται αποφασισμένη να το αποδείξει

H Sharon Stone όχι απλώς θα παίξει στο Blue Beetle της DC, αλλά θα έχει τον ρόλο της «κακιάς» Victoria Kord. Πρόκειται για έναν νέο χαρακτήρα, ο οποίος δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την ταινία και θα τον δούμε στους κινηματογράφους τον Αύγουστο του 2023.

Μαζί με τη Stone θα δούμε τον Max Trujillo ως Carapax, o Ανίκητος Άνθρωπος. Τον πρωταγωνιστικό ρόο θα έχει ο Xolo Maridueñ, o οποίος θα υποδυθεί τον Jamie Reyes, το alter ego του Blue Beetle, έναν τιμωρό που έχει ένα μόσχευμα σκαραβαίου στη σπονδυλική του στήλη, το οποίο του δίνει υπερδυνάμεις και τη δυνατότητα να εκλύει μπλε ενέργεια.

Ο βασικός γυναικείος χαρακτήρας ανήκει στην Bruna Marquezine, ενώ στην ταινία θα παίξουν επίσης οι Belissa Escobedo και Harvey Guillén.

Είναι η δεύτερη φορά που θα δούμε τη Sharon Stone σε ρόλο villain – η πρώτη, ήταν το 2004 στην Catwoman, στην οποία υποδύθηκε τη Laurel Hedare. «Είμαι πολύ καλύτερη "κακιά" από τη Meryl Streep», είχε πει κάποτε, και φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να το αποδείξει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.