CELEBRITIES

Bruce Willis και Emma Heming σε μια τρυφερή φωτογραφία μετά την ανακοίνωση για την αφασία


JTeam

7 Απριλίου 2022

Bruce Willis και Emma Heming σε μια τρυφερή φωτογραφία μετά την ανακοίνωση για την αφασία
Η ανακοίνωση ότι ο Bruce Willis πάσχει από αφασία και αποσύρεται ήταν απρόσμενη, η οικογένειά του όμως παρουσίασε από την πρώτη στιγμή ένα ενωμένο μέτωπο προστασίας και στήριξης του αγαπημένου ηθοποιού.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Bruce Willis για την απόσυρσή του από την υποκριτική εξαιτίας της αφασίας έφερε μεγάλη αναστάτωση τόσο στα Μέσα όσο και στους θαυμαστές του ηθοποιού.

Ο σύζυγoς του Willis, Emma Heming Willis, ανέβασε τώρα μια τρυφερή φωτογραφία των δυο τους στο Instagram, όπου ποζάρουν αγκαλιά για την 10χρονη κόρη τους, Mabel Ray Willis. Η λεζάντα έγραφε: «Η μαμά και ο μπαμπάς στο αγαπημένο τους σημείο». Το ζευγάρι μάλιστα πριν ένα μήνα είχε γιορτάσει την 13η επέτειο του γάμου τους.

Η σύζυγος του Bruce Willis μετά την ανακοίνωση για την δύσκολη κατάσταση της υγείας του, είχε ευχαριστήσει τους θαυμαστές του που έστειλαν τις ευχές τους μέσα από τα social media και είχε γράψει: «Η αγάπη σας, η στήριξή σας, η συμπόνοια σας και οι προσευχές σας βοηθάνε. Είμαι ευγνώμων. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου».

Ακόμη, η πρώην σύζυγός του, Demi Moore είχε εξηγήσει ότι «αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες».

«Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και είμαστε τόσο ευγνώμονες για τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας», συνέχισε συμπληρώνοντας: «Θέλαμε να ενημερώσουμε τους θαυμαστές του γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον. Όπως ο Bruce λέει πάντα, “Ζήσε το” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.