CELEBRITIES

David Beckham: Τα συγκινητικά λόγια στον γάμο του Brooklyn με τη Nicola Peltz


JTeam

11 Απριλίου 2022

David Beckham: Τα συγκινητικά λόγια στον γάμο του Brooklyn με τη Nicola Peltz
Ο Brooklyn Beckham και η Nicola Peltz παντρεύτηκαν σε μια παραμυθένια τελετή στην έπαυλη της οικογένειας Peltz στη Florida

Το ζευγάρι είχε οργανώσει όλες τις λεπτομερείς ώστε τα μέλη και των δυο οικογενειών να έχουν ενεργό ρόλο στον γάμο. Η μικρή Harper ήταν bridesmaid της Nicola αλλά και ο David Beckham έδωσε έναν πολύ συγκινητικό λόγο. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσιεύματα, ο David έκανε τους καλεσμένους να συγκινηθούν όταν μίλησε για τον γιο του, Brooklyn, αναφέροντας ιστορίες από την ημέρα της γέννησής του, από τις οικογενειακές στιγμές αλλά και το πόσο υπέροχη μαμά είναι η Victoria.

Χαρακτηριστικά, ο David Beckham μίλησε για τη μέρα που γεννήθηκε και για το πόσο όμορφα ένιωσε ως πατέρας όταν τον κράτησε στην αγκαλιά του. «Ήθελα από μικρό να τον προστατεύω».

Επίσης, μετά τα τρυφερά λόγια του David, μίλησε και ο Nelson Peltz, ο πατέρας της Nicola Peltz ο οποίος ζήτησε από τους καλεσμένους αντί γαμήλιων δώρων να κάνουν δωρεές στον ουκρανικό λαό.

Ο Brooklyn και η Nicola μπορεί να είχαν αναγκαστεί να αναβάλουν τον γάμο τους εξαιτίας της πανδημίας, αλλά χθες έκαναν ένα λαμπερό γάμο, όπως τον είχαν ονειρευτεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.