CELEBRITIES

Meghan Markle: H πρώτη επίσημη εμφάνιση για το 2022, στους αγώνες Invictus


JTeam

16 Απριλίου 2022

Meghan Markle: H πρώτη επίσημη εμφάνιση για το 2022, στους αγώνες Invictus
Η εμφάνιση της Meghan έρχεται μια μέρα αφότου εκείνη και ο Χάρι επισκέφτηκαν τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry βρίσκονται στην Ολλανδία και ετοιμάζονται για τους Αγώνες Invictus.

Την Παρασκευή, το ζευγάρι έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε μια δεξίωση υποδοχής για ομάδες καθώς και την οικογένεια και τους φίλους τους στη Χάγη. Η Meghan φόρεσε ένα ολόλευκο κοστούμι Valentino με φαρδύ παντελόνι με ασορτί oversized blazer και λευκή τσάντα, συμπληρώνοντας το σύνολό της με χρυσά κοσμήματα Catbird NYC. Tα βλέμματα μάλιστα τράβηξε μια χρυσή αλυσίδα που τυλίγονταν στον καρπό και τα δάχτυλά της.

Jenny.Gr
Photo credit: Splash News/Ideal Images

Φόρεσε επίσης μερικά κομμάτια από την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Harry: τα σκουλαρίκια της Cartier και τις γόβες Aquazzura που φόρεσε για τη βραδινή τους δεξίωση. Στις φωτογραφίες, φαίνεται να χαμογελά πλατιά και να χαιρετά τους θαυμαστές της ενώ περπατά στο πλευρό του συζύγου της.

Jenny.Gr
Photo credit: Splash News/Ideal Images

Και ο Harry έδειχνε κομψός μέσα στο κοστούμι του, το οποίο φόρεσε χωρίς γραβάτα. Τους συνόδευσαν αθλητές της Ολλανδίας και μερικά από τα μέλη της οικογένειάς τους.

Η εμφάνιση της Meghan έρχεται μια μέρα αφότου εκείνη και ο Χάρι επισκέφτηκαν τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β', την οποία δεν είχαν συναντήσει για περισσότερα από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας του COVID-19.

Οι Αγώνες Invictus, των οποίων ο Δούκας του Σάσεξ είναι ο ιδρυτής, πρόκειται να ξεκινήσουν αύριο, 16 Απριλίου, και θα διαρκέσουν έως τις 22 Απριλίου. Το αθλητικό γεγονός παρέχει την ευκαιρία σε άρρωστο ή τραυματισμένο στρατιωτικό προσωπικό και βετεράνους να αγωνιστούν.

Είναι η πέμπτη χρονιά που γίνονται οι αγώνες. Στην διοργάνωση συμμετέχουν ομάδες από 20 χώρες -συμπεριλαμβανομένων της Ουκρανίας, της Νότιας Κορέας, της Εσθονίας, του Καναδά, της Αυστραλίας, της Πολωνίας, του Ιράκ και των Ηνωμένων Πολιτειών- και διαγωνίζονται σε αγώνες όπως στίβος, τοξοβολία, μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο, ποδηλασία, άρση δύναμης, κολύμβηση, βόλεϊ καθιστών και κωπηλασία σε εσωτερικούς χώρους. Η Ολλανδία επρόκειτο αρχικά να φιλοξενήσει τους αγώνες το 2020, αλλά η εκδήλωση έπρεπε να αναβληθεί λόγω της πανδημίας.

Ο Harry και η Maghan έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι στους Αγώνες Invictus στο Τορόντο του Καναδά το 2017 και το 2018 παρακολούθησαν τους αγώνες στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.