CELEBRITIES

Οι Beckhams γιόρτασαν το Πάσχα με το κατοικίδιο κουνέλι τους


JTeam

18 Απριλίου 2022

Οι Beckhams γιόρτασαν το Πάσχα με το κατοικίδιο κουνέλι τους
David Beckham / Instagram
Οι Beckhams είχαν πολλούς λόγους να γιορτάσουν το φετινό Πάσχα, από νέα κουνέλια μέχρι τα γενέθλια της Victoria

Το Πάσχα για την οικογένεια Beckham είχε λίγο απ' όλα φέτος αφού τα μέλη το γιόρτασαν μαζί με τα γενέθλια της Victoria κι ένα ολοκαίνουριο κατοικίδιο κουνέλι.

Ο 46χρονος πρώην ποδοσφαιριστής δημοσίευσε ένα video στο Instagram όπου φαίνεται να μοιράζεται ένα καρότο με το κουνέλι, γράφοντας στη λεζάντα: «Καλό Πάσχα από τους Beckham & coco», προσθέτοντας τα ονόματα της οικογένειάς του.

Η Victoria Beckham δημοσίευσε επίσης μια φωτογραφία με την Harper να κρατάει το κουνέλι στην αγκαλιά της, γράφοντας: «Καλό Σαββατοκύριακο του Πάσχα! Φιλιά από την Harper και το κουνέλι Coco».

Μαζί με τη γιορτή του Πάσχα, η οικογένεια γιόρτασε και τα γενέθλια της Victoria αφού έγινε 48 την Κυριακή και δέχτηκε καταιγισμό από ευχές από φίλους και συγγενείς μέσω Instagram.

Ο David τής ευχήθηκε με μια φωτογραφία τους να φιλιούνται στο ηλιοβασίλεμα, γράφοντας στη λεζάντα: «Χαρούμενα γενέθλια στην πιο καταπληκτική σύζυγο, μαμά και επιχειρηματία. Να έχεις την πιο υπέροχη μέρα επειδή το αξίζεις. Σε αγαπάμε τόσο πολύ».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.