CELEBRITIES

Ewan McGregor και Mary Elizabeth Winstead θα παντρευτούν μετά από 6 χρόνια σχέσης και ένα παιδί


JTeam

20 Απριλίου 2022

Ewan McGregor και Mary Elizabeth Winstead θα παντρευτούν μετά από 6 χρόνια σχέσης και ένα παιδί
Ενας λαμπερός γάμος έρχεται για μια σχέση που είχε συζητηθεί πολύ στην αρχή της

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα του Page Six, ο Ewan McGregor ετοιμάζεται να παντρευτεί αυτή τη φορά με τη συμπρωταγωνίστριά του από τη σειρά "Fargo", Mary Elizabeth Winstead.

Ο 51χρονος ηθοποιός θα παντρευτεί την 37χρονη Winstead στο Los Angeles."Είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και καλωσορίζοντας το πρώτο τους παιδί πριν από έναν χρόνο, ο δεσμός τους δυνάμωσε περισσότερο", ανέφερε πηγή. Ο Ewan McGregor και η Mary Elizabeth Winstead γνωρίστηκαν το 2016 στα γυρίσματα της σειράς "Fargo". Η Winstead εκείνη την περίοδο έπαιρνε διαζύγιο από τον επί 7 έτη σύζυγό της, Riley Stearns.

Λίγους μήνες αργότερα, η ηθοποιός εθεάθη με τον McGregor στο Λονδίνο. Ακόμη, μετά από λίγο χρονικό διάστημα και ο ηθοποιός ενημέρωσε πως βρισκόταν σε διάσταση με την επί 2 δεκαετίες σύζυγό του, Eve Mavrakis, με την οποία έχει αποκτήσει 4 παιδιά.

Το 2020 ο McGregor και η Winstead υποδέχτηκαν το πρώτο τους παιδί, τον γιο τους Laurie και τώρα ετοιμάζονται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και μιλούν πλέον ανοιχτά για τη σχέση τους.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS