CELEBRITIES

O πρίγκιπας Harry πιστεύει ότι η Diana θα ήταν περήφανη για εκείνον: «Είμαι γιος της μητέρας μου»


JTeam

22 Απριλίου 2022

O πρίγκιπας Harry πιστεύει ότι η Diana θα ήταν περήφανη για εκείνον: «Είμαι γιος της μητέρας μου»
TIM GRAHAM PHOTO LIBRARY
Αυτό, μεταξύ άλλων, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο πρίγκιπας Harry

Ο πρίγκιπας Harry νιώθει την υποστήριξη της εκλιπούσας μητέρας του κατά τη διάρκεια των Αγώνων Invictus 2020. Ο δούκας και πατέρας δύο παιδιών είπε πρόσφατα στο People ότι πιστεύει πως η πριγκίπισσα Diana θα ήταν περήφανη για τα επιτεύγματά του.

«Σίγουρα ελπίζω και πιστεύω ότι ό,τι κάνω την κάνει περήφανη», είπε. «Στα 12 σύντομα χρόνια που είχα την τύχη να ζήσω μαζί της, είδα και ένιωσα την ενέργεια που έπαιρνε από το να βοηθά άλλους, ανεξάρτητα από το υπόβαθρο, την πάθηση ή την κατάστασή τους. Η ζωή της και η δική τους ήταν καλύτερη για αυτό, όσο σύντομη κι αν ήταν».

Και πρόσθεσε, «Τιμώ τη μητέρα μου σε ό,τι κάνω. Είμαι ο γιος της μητέρας μου».

Η πριγκίπισσα Diana ήταν επίσης στο μυαλό του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Today's Hoda Kotb, στην οποία είπε ότι η παρουσία της μητέρας του ήταν σταθερή. «Έχει συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια. Περισσότερο από ποτέ», είπε, προσθέτοντας ότι πιστεύει ότι η μητέρα του βοήθησε τον μεγαλύτερο αδερφό του πρίγκιπα William και τώρα ήρθε η σειρά του Ηarry.

«Τον βοήθησε να στήσει τη ζωή του και τώρα βοηθάει εμένα. Έτσι είναι. Έχει τα παιδιά του, εγώ τα παιδιά μου. Οι συνθήκες είναι προφανώς διαφορετικές. Νιώθω την παρουσία της σχεδόν σε ό,τι κάνω τώρα, αλλά σίγουρα περισσότερο τα τελευταία δύο χρόνια από ποτέ χωρίς αμφιβολία. Μας προσέχει».

Jenny.Gr

Τώρα που έχει δύο μικρά παιδιά στο σπίτι — τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ — ο Harry λέει ότι απολαμβάνει όλες τις πτυχές της πατρότητας, ακόμη και το χάος. «Μου αρέσει και μου αρέσει κάθε κομμάτι του. Πάντα ήθελα να γίνω μπαμπάς και να έχω τα δικά μου παιδιά και τώρα έχω δύο ανθρωπάκια για τα οποία είμαι υπεύθυνος».

Ο Archie έχει κληρονομήσει ακόμη και ορισμένα κομμάτια της «αναιδούς» προσωπικότητας του πατέρα του. «Πάντα προσπαθώ να το κρατάω αυτό. Νομίζω ότι, η αναίδεια είναι κάτι που σε κρατά ζωντανό».

Πρόσφατα ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle συναντήθηκαν την Πέμπτη με τη βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με εκπρόσωπο του ζευγαριού. Η συνάντησή τους έγινε στο κάστρο του Windsor ενώ είναι πολύ πιθανό να υπήρξε και συνάντηση με τον πρίγκιπα Κάρολο.

H επίσκεψη του πριγκιπικού ζευγαριού έγινε σε μια στάση στη Βρετανία πριν μεταβεί στην Ολλανδία για τους αγώνες Invictus.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.