CELEBRITIES

Η Kendall Jenner εγκατέλειψε το σπίτι της εξαιτίας επικίνδυνων stalkers και δεν θα επιστρέψει


JTeam

26 Απριλίου 2022

Η Kendall Jenner εγκατέλειψε το σπίτι της εξαιτίας επικίνδυνων stalkers και δεν θα επιστρέψει
Instagram/Kendall Jenner
Η Kendall Jenner κινδυνεύει από θαυμαστές-stalkers και μετακόμισε κάπου για να είναι ασφαλής

Η διασημότητα μπορεί να μετατραπεί πολύ εύκολα σε εφιάλτη και η Kendall Jenner το ξέρει από πρώτο χέρι. Σύμφωνα με το TMZ, το μοντέλο και μέλος της οικογένειας Kardashians αναγκάστηκε να αφήσει το σπίτι της στο Beverly Hills και δεν σκοπεύει να επιστρέψει.

Ο λόγος είναι το πρόσφατο περιστατικό με την καταπάτηση του ιδιωτικού της χώρου, σε συνδυασμό με απειλή θανάτου. Η Jenner λοιπόν βρήκε μία ασφαλή τοποθεσία με ένοπλη φρουρά. Ακόμα δεν είναι γνωστό το πόσο θα μείνει εκεί ή αν σκοπεύει να πουλήσει το σπίτι της, αλλά το ρίσκο είναι μεγάλο, μετά από αυτά που της έχουν συμβεί.

Μόλις πρόσφατα έκανε ασφαλιστικά μέτρα σε έναν άντρα που, σύμφωνα με την ίδια, ταξίδεψε με σκοπό να τη δολοφονήσει, με τις απειλές να της προκαλούν άγχος και τεράστια συναισθηματική ταραχή. Σαν να μην έφτανε αυτό, ένας διαφορετικός άντρας κατάφερε να μπει στην ιδιοκτησία της και να κολυμπήσει γυμνός στην πισίνα της, ενώ εκείνη ήταν στο σπίτι. Ευτυχώς, η ασφάλειά της τον έπιασε και τον κράτησε μέχρι να έρθει η αστυνομία και να τον συλλάβει.

Δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με την Kendall Jenner αλλά είναι πολλά τα περιστατικά που της έχουν συμβεί, πάντα με κατάληξη τον κίνδυνο της σωματικής και ψυχικής της ακεραιότητας. Το 2016, πήγε στο δικαστήριο για να καταθέσει για μία περίπτωση stalking και το 2018, εξασφάλισε περιοριστικά μέτρα 5 ετών για έναν stalker που είχε μπει στο σπίτι της αμέτρητες φορές. Ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και να καταφέρει να επιστρέψει στο σπίτι της, ή τέλος πάντων κάπου όπου θα είναι πιο ασφαλής.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.