CELEBRITIES

Μετά από 60 χρόνια, η Jane Fonda καθηλώνει το ίδιο στο νέο της εξώφυλλο στο περιοδικό Glamour


JTeam

6 Μαΐου 2022

Μετά από 60 χρόνια, η Jane Fonda καθηλώνει το ίδιο στο νέο της εξώφυλλο στο περιοδικό Glamour
Instagram/ exclusive artists
H 84χρονη star του Hollywood αντικατοπτρίζει την εξαιρετική καριέρα, που έχει διαγράψει από τις ταινίες μέχρι τον ακτιβισμό, μέσα από το νέο της καθηλωτικό εξώφυλλο στο περιοδικό Glamour για πρώτη φορά μετά το 1959.

H Jane Fonda ποζάρει στον φακό σαν ένα high- fashion supermodel για τις ανάγκες του νέου της εφωφύλλου. Με αισθητική που εντυπωσιάζει και αποτέλεσμα που καθηλώνει, η ηθοποιός, ακτιβίστρια και fitness legend, συμπληρώνει τον κύκλο της έξι δεκαετίες μετά την πρώτη της φωτογράφιση στο Glamour.

«Όταν είδα το εξώφυλλο, που είχαμε κάνει πριν 60 χρόνια, το πρώτο πράγμα που θυμήθηκα, ήταν πόσο πολύ έχουν αλλάξει τα πράγματα. Δεν ήμουν διάσημη», αναφέρει στη Yara Shahidi όσο συγκρίνει το εξώφυλλο του 1959 με αυτό του Μαΐου. Στη συνέντευξή της, το πρώην μοντέλο στάθηκε στην τεράστια επαγγελματική της καριέρα στην υποκριτική αλλά και στο έργο της ως πολιτική ακτιβίστρια.

«Αν κάποιος μου έλεγε ότι θα δούλευα τόσο, πλησιάζοντας τα 85 και θα ένιωθα όπως τώρα, δεν θα τον πίστευα», αποκάλυψε ενώ πρόσθεσε: «Εκείνη την περίοδο της ζωής μου, αμφέβαλλα για το αν θα ζούσα μετά τα 30. Όμως, δεν παραιτήθηκα. Συνέχισα να μη το βάζω κάτω και προσπάθησα να βελτιώνομαι. Και το κατάφερα».

Όσο πλησίαζε τα 60, άρχισε να συνειδητοποιεί ότι οδεύει προς την τρίτη και τελευταία της πράξη.

«Ένα από τα πράγματα που ήξερα με σιγουριά ήταν ότι δεν ηθελα να φτάσω στο τέλος, μετανιώνοντας πράγματα. Συνειδητοποίησα τη σημασία του να έχουμε συγκεκριμένο σκοπό στη ζωή».

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε επίσης για τον ρόλο της στο Grace and Frankie και στο πόσα μαθήματα πήρε από εκεί για τη γυναικεία φύση, τη φιλία και την προδοσία. «Θέτει ερωτήματα για την ταυτότητά σου», αναφέρει η ίδια για την πλοκή, που περιστρέφεται γύρω από τη φιλία της Grace (Fonda) και Frankie (Lily Tomlin), των οποίων οι σύζυγοι ανακοινώνουν πως είναι ζευγάρι και ερωτευμένοι.

Η δύναμη της φιλίας και το δέσιμο των δύο ηρωίδων την έκαναν να νιώθει τόσο χαρούμενη γιατί όπως περιγράφει, «κάτι τέτοιο δεν το συναντάς συχνά. Το να είσαι μέρος μιας μοναδικής σχέσης, είναι αληθινό προνόμιο και σου προσφέρει χαρά».

Η Fonda αναφέρθηκε επίσης σε μέντορες που είχε από τον χώρο της βιομηχανίας, όπως στην Katharine Hepburn. «Ήμουν κοντά στα 40 όταν γυρίζαμε το On Golden Pond το 1981 και ήξερα ότι δεν με συμπαθούσε. Με άφηνε βασικά να το ξέρω. Έμαθε να με θαυμάζει, όπως μου είχε πει αλλά στην πραγματικότητα δεν με συμπαθούσε. Με είχε υπό στην προστασία της με έναν συγκεκριμένο τρόπο και αυτό ήταν πολύ σημαντικό».

Η Fonda θα συνεχίζει να θέτει σαν προτεραιότητα τον ρόλο της ως κοινωνική και πολιτική ακτιβίστρια παρόλο που στα 84 της ετοιμάζει να πρωταγωνιστήσει σε έναν ακόμη ρόλο, αυτή τη φορά στο animated film Luck.

«Όλοι εξαρτώμαστε και πρέπει να προστατεύουμε ο ένας τον άλλον. Και δεν είναι μόνο λόγια, είναι η πραγματικότητα». Αυτή είναι η αλήθεια της Jane Fonda, ονειρεύεται και κάνει σχέδια για έναν καλύτερο πλανήτη και μέσα της διατηρεί έντονη την ελπίδα πως τα πράγματα μια μέρα θα αλλάξουν προς το καλύτερο.

«Υπάρχουν νίκες παντού και πρέπει να τις γιορτάζουμε. Είναι ένας καλός λόγος να μας θυμίζουν τι είναι δυνατό να συμβεί επειδή συνήθως προέρχονται από ανθρώπους που μεμονωμένα δεν έχουν καμία δύναμη αλλά συλλογικά έχουν τεράστια επίδραση».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS