CELEBRITIES

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas μας συστήνουν την κόρη τους: «Το κοριτσάκι μας ήρθε σπίτι»


JTeam

9 Μαΐου 2022

Η Priyanka Chopra και ο Nick Jonas μας συστήνουν την κόρη τους: «Το κοριτσάκι μας ήρθε σπίτι»
Μετά από τους πρώτους δύσκολους μήνες που πέρασε στη θερμοκοιτίδα, η Malti Marie Chopra Jonas έφτασε, επιτέλους, σπίτι

H Priyanka Chopra και ο Nick Jonas σύστησαν το υπέροχο μωρό τους στον κόσμο. Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, η ηθοποιός ανέβασε την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους, Malti Marie Chopra Jonas, στο Instagram και τη συνόδευσε με ένα συγκινητικό κείμενο σχετικό με τους πρώτους μήνες της ζωής της.

«Σ’αυτήν την Ημέρα της Μητέρας, δεν μπορούμε παρά να κάνουμε μία ανασκόπηση στους τελευταίους μήνες και το τρενάκι στο οποίο βρισκόμαστε που, το γνωρίζουμε πια, έχουν βρεθεί τόσοι άνθρωποι», έγραψε στη λεζάντα.

«Έπειτα από περισσότερες από 100 μέρες στη θερμοκοιτίδα, το κοριτσάκι μας επιτέλους είναι σπίτι. Το ταξίδι κάθε οικογένειας είναι μοναδικό και απαιτεί συγκεκριμένο επίπεδο πίστης, κι ενώ το δικό μας ήταν δύσκολο για μερικούς μήνες, εκ των υστέρων είναι ξεκάθαρο το πόσο πολύτιμη και τέλεια είναι η κάθε στιγμή».

«Είμαστε πανευτυχείς που το κοριτσάκι μα είναι επιτέλους σπίτι, και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε κάθε γιατρό, νοσηλεύτρια και ειδικό στα νοσοκομεία Rady Children’s La Jolla και Cedar Sinai του Los Angeles, οι οποίοι έδρασαν με αυταπάρνηση. Το νέο κεφάλαιο της ζωής μας ξεκινά τώρα, και το κοριτσάκι μας είναι πραγματικά σκληρό καρύδι», ολοκλήρωσε.

Η Chopra και ο Jonas απέκτησαν τη Mati μέσω παρένθετης μητέρας και περνούν υπέροχα όλοι μαζί. Ήθελαν καιρό να γίνουν γονείς και επιτέλους τα κατάφεραν. Τώρα, θέλουν να ζήσουν αυτήν τη νέα τους εποχή όσο πιο ιδιωτικά γίνεται.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.