CELEBRITIES

Πέθανε ο γιος του Nick Cave, Jethro Lazenby, στα 31 του χρόνια


JTeam

9 Μαΐου 2022

Πέθανε ο γιος του Nick Cave, Jethro Lazenby, στα 31 του χρόνια
Getty Images/Aaron Chown - PA Images/Contributor
Ο Cave έχασε τον γιο του Arthur το 2015

Πολύ δύσκολες είναι οι ώρες για τον Nick Cave, καθώς βρέθηκε νεκρός ο γιος του, Jethro Lazenby, σε ηλικία 31 ετών.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή, ο ίδιος ο τραγουδιστής, χωρίς ωστόσο να αναφέρει την αιτία του θανάτου του. «Με πολλή λύπη, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο γιος μου, Jethro, πέθανε», είπε ο Cave σε δήλωση που εκδόθηκε τη Δευτέρα, 9 Μαΐου. «Θα ήμασταν ευγνώμονες για το απόρρητο της οικογένειας αυτή τη στιγμή».

Γεννημένος το 1991, ο Jethro ήταν γιος του Cave με την Beau Lazenby. Ο Jethro ζούσε με τη μητέρα του στη Μελβούρνη της Αυστραλίας και δεν είχε γνωρίσει τον πατέρα του μέχρι τα οκτώ του χρόνια. Ως ενήλικας, ο Jethro εργάστηκε ως μοντέλο, φωτογράφος και ηθοποιός.

Έμαθε ότι πατέρας του είναι ο σπουδαίος μουσικός, σε ηλικία 8 ετών. Ο ίδιος ασχολούνταν με το μόντελινγκ αλλά και με την υποκριτική, κάνοντας μάλιστα ένα πέρασμα στην μεγάλη οθόνη και συμμετέχοντας στην ταινία «Corroboree», και «My Little Princess». Το 2018 μπήκε φυλακή για βίαια επίθεση στη φίλη του. Για δεύτερη φορά βρέθηκε κρατούμενος τον περασμένο μήνα έχοντας καταδικαστεί για επίθεση αυτή την φορά προς την μητέρα του, Beau Lazenby, στη Μελβούρνη, όπου ζούσαν. Κατά τη διάρκεια ενός καυγά της προκάλεσε αιμορραγία και μώλωπες και φυλακίστηκε.

Έφυγε από τη ζωή δύο ημέρες μετά την αποφυλάκισή του. Για χρόνια πάλευε με την ψυχική του υγεία.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής πριν από επτά χρόνια έχασε και τον γιο του Arthur, σε ηλικία 15 ετών, όταν έπεσε από γκρεμό στο Μπράιτον. Ο νεαρός τότε βρέθηκε από την αστυνομία, βαριά τραυματισμένος. Μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σε νοσοκομείο του Σάσεξ αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον κρατήσουν στη ζωή. Ο θάνατος του Arthur, ενέπνευσε μεγάλο μέρος της πρόσφατης μουσικής παραγωγής του Cave, συμπεριλαμβανομένου του Skeleton Tree του 2016 και του Ghosteen του 2019.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS