CELEBRITIES

H Anna Wintour πληρώνει $77,33 κάθε μέρα, για μία σαλάτα χωρίς λαχανικά


JTeam

12 Μαΐου 2022

H Anna Wintour πληρώνει $77,33 κάθε μέρα, για μία σαλάτα χωρίς λαχανικά
Splash News
Δεν θα πούμε σε καμία περίπτωση ότι έχει παράξενες διατροφικές συνήθειες  - ποιοι είμαστε εμείς για να κρίνουμε, άλλωστε;

Η βιογραφία της Anna Wintour κυκλοφόρησε και, μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει τα μυστικά της ισχυρότερης γυναίκας του κόσμου της μόδας. Εδώ δε θα ασχοληθούμε με αυτά, αλλά με το μεσημεριανό της. Γιατί δε γίνεται να διαβάσαμε ότι καθημερινά τρώει «σαλάτα caprese που δεν είναι caprese» που κοστίζει 77 δολάρια, και να το κρατήσουμε για τον εαυτό μας.

Δεν θα πούμε σε καμία περίπτωση ότι η Anna έχει παράξενες διατροφικές συνήθειες - ποιοι είμαστε εμείς για να κρίνουμε; Θα πούμε, ωστόσο, ότι η συγγραφέας Amy Odell μίλησε με το εστιατόριο Palm απ’ όπου η Wintour παραγγέλνει το μεσημεριανό της και έμαθε ότι τρώει «μία μπριζόλα και σαλάτα caprese αλλά χωρίς την τομάτα».

Μας μπέρδεψε, το δίχως άλλο. Και το ψάξαμε στο Google για να δούμε ότι δεν τρελαθήκαμε. Και επιβεβαιωθήκαμε: Η caprese αποτελείται από βασιλικό, μοτσαρέλα, τομάτα και ελαιόλαδο. Άρα, επειδή το να ζητήσει μόνο το τυρί είναι τουλάχιστον βαρετό, η Anna Wintour προτιμά να το αποκαλεί «caprese χωρίς τομάτα».

Το γεύμα αυτό κοστίζει $77,33 – λίγο παραπάνω από αυτά που παραγγέλνουμε εμείς στο γραφείο, δηλαδή.

Η Anna Wintour σιχαίνεται τα λαχανικά. Μάλιστα, τα αντιπαθεί τόσο που αρνήθηκε να φτιάξει ένα μποστάνι στον τεράστιο κήπο της (είναι 42 στρέμματα, δεν υπερβάλλουμε). Πραγματοποιεί το όνειρο των νηπιακών μας χρόνων, μάλλον - τότε που μας παρακαλούσαν να φάμε έστω μία μπουκιά από τη σαλάτα μας και κλείναμε το στόμα μας με όλη μας τη δύναμη. Αν δεν είναι αυτός ο ορισμός του icon, λοιπόν, τότε ποιος είναι;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.