CELEBRITIES

Jennie Garth: Οι σκηνές από το Beverly Hills που δεν θέλει να βλέπει σήμερα


JTeam

18 Μαΐου 2022

Jennie Garth: Οι σκηνές από το Beverly Hills που δεν θέλει να βλέπει σήμερα
Το Beverly Hills είναι η αγαπημένη σειρά των 90s και η αλήθεια είναι ότι οι ιστορίες της Brenda, του Dylan και της Kelly έχουν μείνει αξέχαστες για αυτό μάλιστα έγινε και reboot της σειράς

Η Jennie Garth που υποδυόταν την Kelly αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της ποιες σκηνές από τη σειρά δυσκολεύεται μέχρι και σήμερα να παρακολουθήσει.

Η ηθοποιός μίλησε σε ένα podcast του Hollywood Life και είπε ότι δεν μπορεί να βλέπει πλέον τις σκηνές με το ερωτικό τρίγωνο ανάμεσα στην Kelly, την Brenda και τον Dylan γιατί την έχει επηρεάσει πολύ. Ακόμη, πρόσθεσε ότι οι fans ασχολούνται πολύ με το ερωτικό τρίγωνο που είχε δημιουργηθεί στη σειρά.

«Οπότε το βλέπω και εγώ και είναι δύσκολο γιατί δεν μου αρέσει η θέση στην οποία βρέθηκε η Kelly. Δεν μου αρέσει να το βλέπω. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που φέρθηκε ο Dylan στην Brenda και την Kelly»

Μάλιστα, τόνισε πώς και η ίδια, όπως οι φαν της σειράς, ταυτίζεται πολύ με τους πρωταγωνιστές αλλά στο τέλος όλο αυτό είναι απλά μία σειρά.
Η Garth εξήγησε ότι δεν εγκρίνει πλέον τη συμπεριφορά του χαρακτήρα της και πλέον καταλαβαίνει πόσο την είχε επηρεάσει στην πραγματική της ζωή, αφού ήταν πολύ μικρή όσο έπαιζε στη σειρά.

«Με επηρέασε πολύ σαν άνθρωπο. Γιατί τότε έπλαθα τον χαρακτήρα μου. Αυτές οι εμπειρίες ήταν το σχολείο μου. Οι εμπειρίες μου από το πανεπιστήμιο ήταν τα γυρίσματα αυτής της σειράς, στο backstage και μπροστά από τις κάμερες, όλα αυτά», είπε και πρόσθεσε:

«Το να μπλέκω σε αυτή τη δραματική πλοκή στη σειρά έγινε ένα βάρος που κουβαλάω και σαν μεγαλύτερη. Είναι πολύ ενδιαφέρον να το κοιτάω πλέον από αυτή την οπτική και να το αναλύω. Βλέπεις τον εαυτό σου από διαφορετική σκοπιά και με κάνει να έχω περισσότερη συμπόνια για το ταξίδι μου και τη δουλειά που έχω κάνει».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.