CELEBRITIES

Η Jennifer Lopez για την κρίση πανικού που άλλαξε τη ζωή της: «Νόμιζα ότι έχασα το μυαλό μου»


JTeam

31 Μαΐου 2022

Η Jennifer Lopez για την κρίση πανικού που άλλαξε τη ζωή της: «Νόμιζα ότι έχασα το μυαλό μου»
Instagram/ jlo
Η 52χρονη star αποκάλυψε ότι ένιωθε τρομοκρατημένη γιατί δεν ήξερε τι ήταν αυτό που της συνέβη

Η Jennifer Lopez μίλησε πρόσφατα για τη σημασία του να κοιμόμαστε πάνω από 7 ώρες. Όπως έχει εξομολογηθεί, στα 20 της δεν κοιμόταν καλά και αυτό έβαζε την υγεία της σε κίνδυνο.

Από τότε πολλά έχουν αλλάξει στον τρόπο ζωής της και όπως λέει, πλέον ένα βράδυ καλού και ποιοτικού ύπνου την κάνει να δείχνει τουλάχιστον μια δεκαετία νεότερη. Στη δεκαετία των '90s, ωθούσε συχνά τον εαυτό της στα άκρα αφού πίστευε όπως λέει, ότι ήταν «ανίκητη». «Υπήρχαν φορές που κοιμόμουν μόνο 3-5 ώρες το βράδυ. Ήμουν σε γυρίσματα όλη τη μέρα και τα Σαββατοκύριακα συνέχιζα τις παραγωγές».

Όλα αυτά μέχρι που έπαθε μια έντονη κρίση πανικού. «Δούλευα ασταμάτητα και όλο αυτό το στρες μαζί με τον κακό ύπνο, με κατέβαλε. Εκεί που ήμουν καλά, άρχισα να σκέφτομαι τι έπρεπε να κάνω εκείνη τη μέρα και ξαφνικά ένιωσα ότι δεν μπορούσα να προχωρήσω».

Το μόνο που αισθάνθηκε όπως περιγράφει, ήταν ότι «πάγωσε» ακριβώς επειδή δεν ήξερε τι συμβαίνει στο σώμα της. Όταν την πήγαν στον γιατρό, το μόνο που ρώτησε τον γιατρό όπως λέει, ήταν «αν έχασε το μυαλό της». Τα συμπτώματα που εκδήλωνε στο σώμα της την έκαναν να νιώθει τρομοκρατημένη και τη γέμιζαν με φόβο.

«Τώρα ξέρω πλέον πως πρόκειται για μια κλασική κρίση πανικού που προκλήθηκε μετά από εξάντληση αλλά μέχρι τι στιγμή που μου συνέβη, δεν ήξερα τίποτα για τον όρο», αναφέρει ενώ προσθέτει: «Από εκεί κι έπειτα, ξεκίνησε το ταξίδι μου προς την ευεξία».

Η Lopez από τότε δεν ξεχνάει να κοιμηθεί καλά, αποφεύγει τους καφέδες και αθλείται σωστά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.