CELEBRITIES

Η Jennifer Aniston είχε την τέλεια ατάκα για τη δύναμη που έχει ένας χωρισμός


JTeam

2 Ιουνίου 2022

Η Jennifer Aniston είχε την τέλεια ατάκα για τη δύναμη που έχει ένας χωρισμός
Η Jennifer Aniston επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν του The Morning Show πιο δυνατή από ποτέ

Η Jennifer Aniston επιστρέφει με τη δεύτερη σεζόν του The Morning Show, ανανεωμένη και με μερικά λόγια σοφίας. Η διάσημη ηθοποιός έχει αποδείξει πως δεν φοβάται να κάνει αλλαγές στη ζωή της και είναι πεπεισμένη πως κάθε αρνητικό βίωμα ανοίγει τον δρόμο για κάτι καλύτερο. Μέσα από την τελευταία της συνέντευξη δείχνει ότι ακόμη κι ένας χωρισμός, όπως ο δικός της με τον Brad Pitt, ήταν τελικά ένα μάθημα για εξέλιξη και περισσότερες ευκαιρίες.

Όπως όλοι μας, έτσι και η Jennifer Aniston έχει τα πάνω της και τα κάτω της αλλά τα λόγια της πείθουν τους πάντες πως μια δύσκολη περίοδος μπορεί τελικά να γίνει η αρχή ενός νέου κεφαλαίου. Όταν τα αγαπημένα Φιλαράκια πλησίαζαν προς το τέλος τους το 2004, η star όπως εξομολογείται, βίωνε μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές και στα προσωπικά της. Θα λέγαμε πως το φινάλε της σειράς ήταν μια εξαιρετική μίμηση της ζωής της.

Οι αποκαλύψεις της ηθοποιού για την προσωπική ζωή της ήρθαν λίγες μέρες πριν, στην τελευταία εκπομπή της Ellen DeGeneres, με την παρουσιάστρια να τη ρωτάει για το τέλος των Friends και το πώς το διαχειρίστηκε. «Πήρα διαζύγιο και ξεκίνησα ψυχοθεραπεία. Και μετά συμμετείχα σε μία ταινία που την έλεγαν The Break Up», είπε χιουμοριστικά.

Μιλώντας παράλληλα για τον χωρισμό της από τον Brad Pitt, η ίδια εξήγησε πως κατάφερε να δει εκείνη τη δύσκολο περίοδο σαν μια ευκαιρία για ολοκαίνουρια ξεκινήματα.

«Είπα, ξέρετε τι παιδιά; Ας ξεκινήσουμε ένα εντελώς καινούριο κεφάλαιο. Ας τερματίσουμε τα πάντα για να ξεκινήσουμε από την αρχή. Και λειτούργησε». Η αλλαγή στον τρόπο σκέψης της σήμερα αποδεικνύεται πως λειτούργησε 100% αφού κοιτάει μόνο μπροστά και βλέπει τις εμπειρίες του παρελθόντος σαν έναυσμα για κάτι καλύτερο.

Η δεύτερη σεζόν του The Morning Show είναι εδώ, και μαζί και η ολοκαίνουρια Aniston και αυτό δεν μπορεί παρά να μας εμπνέει.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.