CELEBRITIES

Gwyneth Paltrow - Chris Martin: Η κοινή φωτογραφία με την κόρη τους από την αποφοίτησή της


JTeam

3 Ιουνίου 2022

Gwyneth Paltrow - Chris Martin: Η κοινή φωτογραφία με την κόρη τους από την αποφοίτησή της
Η Gwyneth Paltrow και ο Chris Martin συναντήθηκαν για την αποφοίτηση της κόρης τους, Apple, από το λύκειο και το γιόρτασαν με μια τρυφερή φωτογραφία

H κόρη τους, Apple, έγινε πρόσφατα 18 χρονών και γιόρτασε τα γενέθλιά της μαζί με τους διάσημους γονείς της. Φυσικά οι γονείς της δεν έλειπαν ούτε από την αποφοίτησή της. Η Paltrow έγραψε στο Instagram της: «Συγχαρητήρια σε όλους τους απόφοιτους, ειδικά στην Apple Martin».

Στη φωτογραφία η Paltrow ποζάρει χαμογελαστή δίπλα στην εντυπωσιακή κόρη της (που της μοιάζει πολύ) και τον 45χρονο frontman των Coldplay ο οποίος φορούσε ένα κοστούμι. Η Gwyneth Paltrow έφερε στον κόσμο την Apple το 2004 και 10 χρόνια μετά είχε πάρει διαζύγιο με τον Martin με τον οποίο διατηρεί από τότε πολύ καλές σχέσεις.

Jenny.Gr

Η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές στα μέσα για το πόσο δεμένη είναι με την κόρη της και δεν χάνει ευκαιρία να δηλώσει την αγάπη που της έχει και μέσα από τα social media. Χαρακτηριστικά για τα 18α γενέθλια της κόρης της, έγραψε:

«18. Έχω χάσει λίγο τα λόγια μου σήμερα το πρωί. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο περήφανη για τη γυναίκα που είσαι. Είσαι όλα όσα θα μπορούσα να ονειρευτώ και ακόμα περισσότερα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.