CELEBRITIES

Η Amber Heard έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για αδικία και «πληρωμένους υπαλλήλους»


Κλέλια Φατούρου

14 Ιουνίου 2022

Η Amber Heard έσπασε τη σιωπή της και μίλησε για αδικία και «πληρωμένους υπαλλήλους»
Η Amber Heard έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την αδικία και την ανισότητα στα social media

Λίγες μέρες μετά τη μεγάλη νίκη του Johnny Depp στη δικαστική διαμάχη με την πρώην σύζυγό του, η Amber Heard αποφάσισε να παραχωρήσει μία συνέντευξη στο NBC Today και τη δημοσιογράφο Savannah Guthrie και να μιλήσει για όλη την αδικία που ένιωσε ότι υπέστη.

«Δεν κατηγορώ τους ενόρκους. Βασικά καταλαβαίνω. Είναι ένας αγαπητός χαρακτήρας (ο Depp) και οι άνθρωποι νιώθουν ότι τον ξέρουν. Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός», είπε χαρακτηριστικά, αφήνοντας πολλά να εννοηθούν πίσω από τις γραμμές. Η Guthrie της απάντησε ότι ο ρόλος των ενόρκων δεν είναι να θαμπώνονται αλλά να μελετούν τις αποδείξεις που τους παρουσιάζονται. «Απλά δεν πίστεψαν την κατάθεσή σου», πρόσθεσε.

Η Heard είναι σίγουρη ότι η εκπροσώπησή της δεν είναι δίκαιη, ειδικά στα social media, και ότι οι ένορκοι άκουγαν απλά τις καταθέσεις ανθρώπων που πληρώνονται για να δουλέψουν για τον Johnny Depp αλλά και μερικούς «τυχαίους τύπους» που βρέθηκαν στο δικαστήριο. «Αφού άκουγαν, επί 3,5 εβδομάδες ότι είμαι αναξιόπιστη, πώς να πιστέψουν οτιδήποτε έλεγα εγώ;».

Συνέχισε λέγοντας ότι δεν παίρνει προσωπικά αυτή την απόφαση γιατί δεν περιμένει (και δεν θα ήθελε) να ξέρουν όλοι τι ακριβώς συνέβη στον γάμο της, πίσω από κλειστές πόρτες. Αναγνωρίζει όμως όμως ότι τα social media φέρθηκαν σκληρά και το κύμα λατρείας στο πρόσωπο του Depp θα κατέρριπτε τους δικούς της ισχυρισμούς. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μέχρι και TikTok trend που χλεύαζε τον τρόπο με τον οποίο έκλαιγε η Heard, ενώ υπήρξαν και επώνυμοι που συμμετείχαν σε αυτό. Ακόμα και στην περίπτωση που η ηθοποιός έλεγε ψέματα, συνεχίζουμε να μιλάμε για ενδοοικογενειακή βία και έναν γάμο που ξεπέρασε τον ορισμό της τοξικότητας.

Να πούμε ωστόσο ότι η νίκη του Depp δεν ήταν ολοκληρωτική και οι ένορκοι κατέληξαν στο ότι υπήρξε εκατέρωθεν δυσφήμηση. Ο Depp της κατέβαλε το ποσό των 2 εκατ. δολαρίων και η Heard το ποσό των 15 εκατ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS

NBC