CELEBRITIES

Η Amber Heard αφοπλίζει στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη δίκη: «Αγαπώ ακόμη τον Johnny Depp»


JTeam

16 Ιουνίου 2022

Η Amber Heard αφοπλίζει στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη δίκη: «Αγαπώ ακόμη τον Johnny Depp»
«Ναι, απολύτως. Τον αγαπώ. Τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά. Και έβαλα τα δυνατά μου να κάνω μια διαλυμένη σχέση να λειτουργήσει, αλλά δεν μπορούσα»

Ο Johnny Depp μετά τη λυτρωτική απόφαση του δικαστηρίου, φαίνεται πως έχει βρει ξανά τον εαυτό του. Άνοιξε TikTok, κυκλοφόρησε νέο τραγούδι και τακτοποιεί έναν- έναν τους τομείς της ζωής του. Την ίδια στιγμή, η Amber Heard μιλάει για όλη την αδικία που ένιωσε ότι υπέστη όλο αυτό το διάστημα.

Είναι σίγουρη ότι η εκπροσώπησή της δεν είναι δίκαιη, ειδικά στα social media, και ότι οι ένορκοι άκουγαν απλά τις καταθέσεις ανθρώπων που πληρώνονται για να δουλέψουν για τον Johnny Depp αλλά και μερικούς «τυχαίους τύπους» που βρέθηκαν στο δικαστήριο. Η συνέντευξή της στο NBC Today και τη δημοσιογράφο Savannah Guthrie ήταν κάτι παραπάνω από αποκαλυπτική αφού πέρα από όσα ήταν προβλεπόμενα να πει, ομολόγησε παράλληλα πως «αγαπάει ακόμα» τον ηθοποιό όταν ρωτήθηκε. «Ναι, απολύτως. Τον αγαπώ. Τον αγάπησα με όλη μου την καρδιά. Και έβαλα τα δυνατά μου να κάνω μια διαλυμένη σχέση να λειτουργήσει, αλλά δεν μπορούσα».

Όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν του κρατάει κακία παρόλο που νιώθει πικρία για όσα συνέβησαν στη δίκη. «Δεν έχω καθόλου άσχημα συναισθήματα ή κακή διάθεση απέναντί ​​του. Ξέρω ότι μπορεί να είναι δύσκολο να το καταλάβει κάποιος αυτό ή μπορεί να είναι και πραγματικά εύκολο, αν έχεις αγαπήσει ποτέ κάποιον… Θα έπρεπε να είναι εύκολο».

Μεταξύ άλλων, η star μίλησε και για τους φόβους της: «Φοβάμαι πως ό,τι και να κάνω ή πω, με όποιον τρόπο και να το πω, ό,τι βήμα κι αν κάνω, θα γίνει άλλη μία ευκαιρία γι' αυτού του είδους τη σιωπή που υποθέτω ότι αυτό υποτίθεται πως κάνει μία μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση, έχει σκοπό να πάρει τη φωνή σου. Νομίζω πως ό,τι και να γίνει, όλο αυτό θα σημαίνει κάτι. Έκανα το σωστό. Έκανα ό,τι μπορούσα για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και την αλήθεια».

Αποσπάσματα της συνέντευξης μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Today» την Τετάρτη, ενώ ολόκληρη θα προβληθεί την Παρασκευή 17 Ιουνίου.

Να θυμίσουμε ότι η νίκη του Depp δεν ήταν ολοκληρωτική και οι ένορκοι κατέληξαν στο ότι υπήρξε εκατέρωθεν δυσφήμηση. Ο Depp της κατέβαλε το ποσό των 2 εκατ. δολαρίων και η Heard το ποσό των 15 εκατ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.