CELEBRITIES

H Kim Kardashian διέκοψε τον Jimmy Fallon για να κάνει παρατήρηση στα παιδιά της που έκαναν φασαρία


JTeam

23 Ιουνίου 2022

H Kim Kardashian διέκοψε τον Jimmy Fallon για να κάνει παρατήρηση στα παιδιά της που έκαναν φασαρία
H Kim Kardashian ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The Tonight Show» του Jimmy Fallon και ένα απρόσμενο γεγονός μας έδειξε πόσο αυστηρή μαμά μπορεί να γίνει (και δικαίως)

H Kim είχε μαζί της στα παρασκήνια της εκπομπής τους δύο γιους της, οι οποίοι όμως έκαναν φασαρία κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και αποφάσισε να δείξει την πιο αυστηρή πλευρά της.

Ο παρουσιαστής λίγα λεπτά αφού ξεκίνησε η συνέντευξη, την διέκοψε λέγοντάς της «Ακούω κάποια παιδιά». Αμέσως η Kim απάντησε ότι μαζί της είχε τους δύο γιους της, τον 6χρονο Saint και τον 3χρονο Psalm που βρισκόταν στο κοινό και έλαβε δράση.

Η 41χρονη σταρ απευθύνθηκε στα παιδιά της λέγοντας: «Παιδιά, μπορείτε να σταματήσετε;» με το κοινό να γελάει και να την χειροκροτά. Εξήγησε μάλιστα στο κοινό ότι μαζί με τους γιους της είχε φέρει και τον φίλο τους, τον Remi, και συνέχισε λέγοντας:

«Τα ακούω να κάνουν τόση φασαρία. Αυτή είναι η πρώτη φορά μαζί μου στη δουλειά, μην τα κάνετε θάλασσα. Ελάτε τώρα!» είπε αυστηρά και φυσικά το κοινό δεν σταμάτησε να γελά. Όμως τα παιδιά της φαίνεται ότι δεν πείστηκαν από το αυστηρό της ύφος και συνέχισαν την φασαρία λίγο αργότερα. Τότε η Kim τους έκανε και πάλι παρατήρηση. «Σοβαρά τώρα παιδιά, πρέπει να φύγετε».

Ποιος είπε ότι τα παιδιά είναι εύκολο να τα έχεις μαζί σου στη δουλειά; Πάντως υποθέτουμε ότι η Kim δεν θα τα ξαναπάρει μαζί της!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.