CELEBRITIES

Ezra Miller: Φιλοξενεί οικογένεια με παιδιά σε σπίτι γεμάτο με όπλα, και οι καταγγελίες δεν έχουν τέλος


Κλέλια Φατούρου

24 Ιουνίου 2022

Ezra Miller: Φιλοξενεί οικογένεια με παιδιά σε σπίτι γεμάτο με όπλα, και οι καταγγελίες δεν έχουν τέλος
Angela Weiss / AFP via Getty Images⁠
Νέες αποκαλύψεις μαρτυρούν ότι μάλλον πρόκειται για πολύ επικίνδυνη περίπτωση ανθρώπου

Το Ezra Miller, γνωστό για τον ρόλο τους ως Flash στις ταινίες της DC, δεν έχει σταματήσει να μας απασχολεί τους τελευταίους μήνες, και κάθε είδηση είναι όλο και πιο προβληματική. Ξεκίνησε με λεκτική επίθεση σε θαμώνες εστιατορίου στη Χαβάη, που οδήγησε στη σύλληψή του και τώρα μαθαίνουμε για «πλύση εγκεφάλου» σε νεαρές ενήλικες αλλά και το ότι φιλοξενεί μία οικογένεια στο σπίτι του.

Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, μία μητέρα και το 12χρονο παιδί της έκαναν περιοριστικά μέτρα κατά του ηθοποιού για ένα συμβάν που επιβεβαίωσε ο γείτονάς τους. Το Ezra Miller κυκλοφορούσε ένοπλος και με ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, πλησίασε το παιδί και του είπε πόσο ωραίο είναι το ντύσιμό του και το στιλ, προκαλώντας φόβο και αμηχανία στο παιδί, που επίσης είναι non binary. Η μητέρα τον είδε να αγκαλιάζει το παιδί και να το πιάνει από τους γοφούς, ενώ φαινόταν να είναι «υπό την επήρεια ναρκωτικών».

Μετά από έρευνα που έκανε το Rolling Stone και που ξεκίνησε από την αναφορά ενός πατέρα από τη Χαβάη, όλα δείχνουν ότι το Ezra Miller φιλοξενεί στο σπίτι του μία 25χρονη μητέρα και τα 3 της παιδιά, ηλικίας 1 έως 5 ετών, προσπαθώντας να γλιτώσουν από έναν «κακοποιητικό πρώην σύζυγο», σύμφωνα με τις μαρτυρίες της μητέρας.

Ο πατέρας μίλησε δημόσια για την ανησυχία που νιώθει που τα παιδιά του βρίσκονται εκεί και το Rolling Stone προχώρησε σε έρευνα, αναφέροντας ότι βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού δείχνει τουλάχιστον 8 όπλα, καραμπίνες και πιστόλια που ήταν σκορπισμένα στο σαλόνι, δίπλα σε λούτρινα ζωάκια. Μία επιβεβαιωμένη πηγή ανέφερε ότι το μικρότερο παιδί, που είναι 12 μηνών, βρήκε μία σφαίρα στη φάρμα και την έβαλε στο στόμα του.

Από τη μία, ο πατέρας λέει ότι πλήρωσε ο ίδιος τα αεροπορικά εισιτήρια για να πάει η οικογένειά του από τη Χαβάη στο Βερμόντ, και ότι θέλει να πάρει τα παιδιά του από εκεί και από την άλλη, η 25χρονη μητέρα, υποστηρίζει ότι βρήκε ένα ασφαλές καταφύγιο και ότι τα όπλα είναι εκεί για λόγους άμυνας και φυλάσσονται μακριά από τα παιδιά.

Να αναφέρουμε ότι εκκρεμεί μία δικαστική διαμάχη ανάμεσα στο ζευγάρι από το 2021, με τον έναν να μηνύει τον άλλο για κακοποίηση, αν και δεν παρέστη κανένας τους στο δικαστήριο. Προς το παρόν, το Ezra Miller δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο και την προηγούμενη εβδομάδα, έσβησε το Instagram του, ενώ οι αρχές δεν τον έχουν εντοπίσει προκειμένου να του επιδώσουν τα μηνυτήρια έγγραφα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS